FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Ioan Sdrobiş: "I-am dat cîteva sfaturi lui Badea, dar m-a rugat să nu le fac publice"

Vali Badea
Vali Badea

Articol de GSP - Publicat marti, 30 decembrie 2008 00:00

Ioan Sdrobiş este de părere că formaţiile din Liga I greşesc apelînd la transferurile de jucători străini şi comenteează situaţia fostului său elev, Vali Badea, căzut în dizgraţia conducerii din Ghencea.

"Te-apucă rîsul cînd vezi sumele vehiculate şi jucătorii transferaţi. Se aduc fotbalişti cu surle şi trompete, dar majoritatea nu confirmă. Sportivul român a devenit un lucru derizoriu, iar declinul este evident. Sînt antrenori străini, jucători, se vorbeşte de criză dar bani sînt.

Au pătruns şi cîteva elemente interesante, dar majoritatea nu sînt peste ce avem în campionat" a spus Sdrobiş, pentru GSP.RO referindu-se apoi şi la cazul Vali Badea.

"În ceea ce-l priveşte pe Vali, i-am dat unele sfaturi dar nu pot să le fac publice. E alegerea lui dacă vrea sau nu să revină la Steaua. M-a rugat să nu mai vorbesc despre el şi poate că are dreptate, deşi tot ce am spus pînă acum a fost doar adevărul"

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (4)
 •  30 Decembrie 2008, 14:30

in alta ordine de idei, sigur ca sunt frustrat, asa cum sunt toti stelistii- la cum joaca echipa acum-, dar si dinamovistii (nu joaca in ucl) si clujenii (era mai greu sa rateze primavara europeana decat sa mearga acolo) si toate celelalte echipe romanesti. sa nu uitam ca echipa din cluj a jucat foarte bine in europa fara romani! iar strainii lor nu erau de clasa, insa bine asezati in teren si motivati!

 •  30 Decembrie 2008, 14:27

astea sunt stirile despre steaua! sigur ca ne referim numai la situatia stelei! nu ma intereseaza ce a facut dinamo si nu este subiectul discutiei de aici! turcii au inceput prin a lua nume mari dintre fotbalistii aproape retrasi din activitate. la fel au inceput ucrainienii, rusii! treptat, treptat, a ajuns un elano la shahtior si mai sunt exemple (chiar lucarelli)! de undeva trebuie inceput! iar romanii , la ora asta, nu sunt competitivi in europa sau in lume. cea mai buna dovada e dinamo!

 •  30 Decembrie 2008, 14:16

comparatia ta este valabila doar in cazul stelei. probabil ca esti un stelist frustrat... intradevar s-a gresit campania trecuta cu transferurile... dar europa nu te iarta cat dai atata primesti. s-a vazut in UCL. stai linistit ca dinamo a dat mai mult pe jucatori si nu vor prinde primele 2 locuri. hai sa ne trezim si sa nu ajungem ca turci sa dam milioane pe jucatori expirati cu care tind spre penibil in europa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează