FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ioanițoaia l-a confruntat pe Mihai Rotaru: „Gazeta n-a murit pentru că nu primea acreditări la Craiova” + contre pe marginea unui banner calomnios

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2022 20:45 / Actualizat joi, 05 mai 2022 09:49

Mihai Rotaru a venit în studioul Gazetei, acceptând pentru prima oară prezența într-o emisiune sportivă ♦ Rotaru lămurește „răfuiala” cu redacția GSP și explică de ce folosirea numelui CSU Craiova în Gazetă i se pare jignitoare.

- Domnule Mihai Rotaru, ați stat departe de spațiul public foarte mulți ani. De ce ați început să apăreți?
- Pentru că trebuia să apăr Universitatea Craiova atunci când sunt probleme. Am simțit în unele momente că sunt în măsură să o fac pentru că știu cel mai bine istoria, știu ceea ce s-a întâmplat recent și ce-a fost în ultimii ani de zile. Trebuia să spună cineva lucrurilor pe nume!

- Credeți că cineva ...
- Singura noastră politică pe care o facem la Universitatea Craiova este politica fotbalului. De când sunt eu la Știința niciodată nu a fost amestecată sau băgată într-o acțiune electorală, politică. S-a mai folosit și apelativul de CraiOlguța și a fost unul dintre motivele pentru care eu am mai ieșit în fața presei. Când eram agresați, ieșeam și apăram clubul. Eram cel mai potrivit în acel moment. Noi nu am agresat pe nimeni, doar am răspuns când am fost provocați.

Mihai Rotaru: „Am investit 17 milioane de euro la Universitatea Craiova, n-am recuperat niciun leu și n-am făcut niciodată măgării în fotbal!
universitatea craiova
Mihai Rotaru: „Am investit 17 milioane de euro la Universitatea Craiova, n-am recuperat niciun leu și n-am făcut niciodată măgării în fotbal!"

- Trebuie să reamintesc că până de curând relațiile între Gazetă și clubul dumneavoastră n-au fost cele mai bune. Ne-ați suspendat acreditările, ați blocat comunicarea. Dar n-am murit, după cum vedeți. Deci de ce ați fost supărați pe GSP?
- Au fost mai multe momente, dar am decis să trecem peste ele. Sigur, cel mai important și pe care nu-l consider rezolvat este cel al denumirii. Noi ne numim Universitatea Craiova. Suntem custodele acestui brand. Nu pot să spun că suntem posesorii unui brand, ci doar un custode. Este un brand pe care noi vrem să-l creștem, să investim în el, un brand al suporterilor.

- La club, regulile le faceți dumneavoastră. În redacție, le facem noi.
- Foarte bine. Dar și noi trebuie să ne apărăm dacă cineva ne agresează, ne poreclește.

Mihai Rotaru: „Suntem Universitatea Craiova! De ce nu îi spuneți FCD lui Dinamo?”

- Unii colegi de-ai mei scriu CSU Craiova. Eu și alții scriem Universitatea.
- Există această anomalie cu CSU. Spuneți-mi dacă mai ziceți unei alte echipe după acronim? De ce nu îi spuneți FCR echipei Rapid? Sau FCD echipei Dinamo? CSU este un acronim considerat jignitor de către suporterii noștri. Clubul Sportiv Universitatea Craiova este al lui Pavel Badea. Noi la Ligă, la Federație sau la UEFA ne numim Universitatea Craiova. Vrem să ni se spună pe nume! Dacă cineva vine în casa noastră, nu e în regulă să ne zică Bulă sau Vasile dacă pe noi ne cheamă Ion.

- OK, și credeți că supărarea asta justifică inclusiv reacții de a publica pe siteul oficial al clubului comunicate în care ziariștii de la Gazetă erau făcuți „slugile lui Becali"?
- Nu, nu a fost așa ceva, cu slugile. Da, poate au fost comunicate agresive, când poate am fost atacați, dar nu...

- Eu sunt obligat să fiu ospitalier, că sunt gazdă. Dar bannerul ăla cu Ioanițoaia care s-a îmbogățit că a luat un hectar de pământ de la Mititelu, pe ăla îl știți?
- Nu, nu ...

Ioanițoaia către Rotaru: „Dar bannerul ăsta cum îl explicați?”

- Haideți, domnu' Rotaru! Ia uitați-l! (pe ecranul din studio este proiectat bannerul calomnios, foto jos)
- Vedeți că asta a fost o acțiune a peluzei. Noi nu interferăm cu peluza, suporterii sunt independenți, nu le dăm bani, își plătesc singuri toate cheltuielile. Uitați-vă că acum sunt și bannere împotriva mea!

Ioanițoaia l-a confruntat pe Mihai Rotaru: „Gazeta n-a murit pentru că nu primea acreditări la Craiova” + contre pe marginea unui banner calomnios

- Vreți să vă supăr neapărat? Eu știu că s-a făcut cu acordul dumneavoastră.
- Niciodată! Cine v-a spus așa ceva v-a păcălit.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU MIHAI ROTARU

Citește și alte știri din emisiunea cu Mihai Rotaru: 

EXCLUSIV Mihai Rotaru, momente teribile în secția de ATI a spitalului din Craiova: „A fost un caz critic de 18 zile la Terapie Intensivă!”

EXCLUSIV Mihai Rotaru: „Am investit 17 milioane de euro la Universitatea Craiova, n-am recuperat niciun leu și n-am făcut niciodată măgării în fotbal!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (100)
1834556613328610
Dan Stanescu  •  05 Mai 2022, 14:19
Postat de muciann pe 04 Mai 2022, 22:13

Eu sunt kubani dar iti dau si tie cativa atunci cand batem kuba. :))) Uitate cu atentie la ceea ce am scris si sper sa nu treci cuvintele mele in randul cuvintelor uita-te. :)))

Tu esti george br,Kuba este si mai prost ca tine..

1834556613328610
Dan Stanescu  •  05 Mai 2022, 14:17
Postat de houri.10 pe 05 Mai 2022, 09:22

Gluma zilei :))))) poate secolul asta depășiți cifra de 2000 de spectatori la un meci. Respect Rotaru pentru ca ai înviat spiritul Universitatii Craiova... și nu ma refer la ala cu miros de mici și sunet de manele de la Booveni... Ma refer la ala al Craiovei Maxima.

Lasă-l nu este din Craiova,este pe lângă subiect.

1834556613328610
Dan Stanescu  •  05 Mai 2022, 14:16

Corect Dl Rotaru,totul profi..

Vezi toate comentariile (100)
Comentează