FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Crăciunescu a reacționat după ce Porumboiu l-a făcut praf în studioul GSP: „Îl dau în judecată” + S-a luat și de Naum în direct: „Ești avocatul lui și nu știu eu?”

Radu Naum și Ion Crăciunescu, moment tensionat la TV
Radu Naum și Ion Crăciunescu, moment tensionat la TV

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 23:59 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 01:06

Ion Crăciunescu, fostul arbitru internațional, a anunțat că îl dă în judecată pe Adrian Porumboiu, după declarațiile acestuia de la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Porumboiu l-a jignit în repetate rânduri pe Crăciunescu în studioul Gazetei Sporturilor, deranjat de faptul că Ion nu și-a cerut scuze pentru faptul că a afirmat că „Porumboiu a avut sifilis”. Crăciunescu se apără, spune că a fost în instanță pentru acest fapt.

Acuzații EXPLOZIVE în platoul GSP » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu: „A mințit ca ordinarul ordinarilor! E idiot, nu orgolios!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Acuzații EXPLOZIVE în platoul GSP » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu: „A mințit ca ordinarul ordinarilor! E idiot, nu orgolios!”

Ion Crăciunescu: „Îl dau în judecată pe Porumboiu”

„Eu l-am luat pe el în brigadă, să facem o deosebire. În meciurile de afară. O să îi confer posibilitatea să explice aceste jigniri în fața instanțelor de judecată. Îl dau în judecată. Calomnie, insulte, jigniri. A zis că mi-a dat mie Paszkany bani. Îi confer posibilitatea să o dovedească.

Eu nu vreau să discut despre ce s-a întâmplat mai demult. Vreau să vorbesc despre ce e acum. Să dovedească tot ce a spus! Eu am mai fost cu el în instanță și ne-au spus că ne-am jignit. Nu vreau să mai cad în capcana asta, să spun un cuvânt și el 200, și să ne spună că ne-am jignit reciproc. Mă duc la un avocat și o să fac plângere penală.

Noi ne împăcaserăm. Nu găsesc niciun fel de explicație. Nu știu de unde a explodat. În prima instanță, eu am zis despre el lucrurile acelea, el a spus despre mine altele. Instanța a spus că ne-am jignit reciproc. Nu mai afirm nimic despre el, merg în instanță”, a declarat Crăciunescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Moderatorul Radu Naum a continuat să îl întrebe pe Crăciunescu despre declarația conform căreia Pourmboiu ar fi avut sifilis, moment în care acesta a răbufnit: „Ce treabă are asta cu ce se întâmplă acum? Ești avocatul lui și eu nu știu? Eu m-am judecat și de atunci nu am mai zis nimic, nu are nicio treabă”.

Adrian Porumboiu: „Crăciunescu a spus o minciună ordinară la adresa mea”

- Domnule Porumboiu, acum v-ați împăcat? Că la un moment dat...
- Ne-am împăcat ca să nu mai vorbim. Pentru că eu așteptam... Ha, ha, ha!

- V-ați împăcat ca să nu mai vorbiți?!
- Da. Am așteptat și spun treaba asta cu stupoare... Domne, cel mai bun prieten al tău... Domne, am mai spus treaba asta... Să spună o minciună atât de gogonată. O minciună ordinară la adresa mea, ceva ce nu s-a întâmplat.

- Aia că ați fi avut sifilis.
- Că am avut sifilis... Dar n-am avut, băi fraților! Am o mie de controale. A avut un coleg de echipă, un nume cunoscut, nu o să-i dau niciodată numele, că nu sunt nebun la cap.

- Da, foarte bine că faceți asta.
- A avut un coleg, eu i-am spus de colegul ăla că a avut nu știu ce... După 10-15 ani, când a ieșit scandalul cu CFR Cluj, cu ce făcea el cu CFR Cluj, că Porumboiu a avut el, că i-a spus lui Erdei (n.r. Zoltan Erdei, fost arbitru, decedat în 2005 în timpul unui meci demonstrativ, în urma unui accident cerebral). Ăla era mort și nu putea să-ți spună!

- Bun...
- Bun! Am vorbit cu el...

- Și dumneavoastră i-ați spus că își vopsește părul.
- Una e să-ți vopsește părul și alta e să spui că ai avut sifilis. Hai, domne, suntem nebuni la cap?! A trecut treaba asta, am mai vorbit cu el. Nu i-am zis... Dar un prieten comun al meu și-al dumneavoastră îl întreabă: „Nea Adi, ce-i cu sifilisul?!”. „Bă, așa rău îmi pare că am zis treaba asta”. Adică atât de perfid spunea că-i pare rău că a spus treaba asta.

- Adică, nu că ar fi mințit!
- Nu că ar fi mințit.Bă, ai mințit ca un ordinar, ordinarul ordinarilor! Nici n-a fost vorba de treaba asta.

- Aveți grijă că vă dă în judecată.
- Să se dea singur în judecată!

VIDEO. Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu: „Ai mințit ca ordinarul ordinarilor! E idiot, nu orgolios! Revino-ți, du-te dracului”

- Ordinar nu merge!
- E ordinar, ordinar! Când spui... Domne, am așteptat un singur lucru și asta mă irită. Bă, ai avut atâta timp. Ieși, bă, și spune: „Domne, am greșit!”. Păi, tu ții coada sus, nu ți-e rușine! Cu așa grosolănie la adresa mea?!

- Domne, parcă e păcat... Prieteni de-o viață!
- E păcat, dar eu dacă-ți spun dumitale că ai avut SIDA acum nu știu cât timp? Și te țin că ai avut SIDA... Cum îți convine? Când n-ai avut! Dacă se întâmpla treaba asta, sunt acte medicale. Dar el de atâția ani... Vorbim de 53 de ani în urmă! Când știai că eu ți-am spus de treaba asta.

- Gemenii fluierului... Născuți în aceeași zi.
- Aș vrea să spun altceva acuma! Mă deranjează enorm atâta lipsă de caracter, atâta neomenie să ai în tine. Să spui că-ți pare c-ai spus... Nu, bă! Ai făcut o mare... Puteai să-ți ceri scuze! Că ai făcut o confuzie.

- Eu știu că vă prețuiește și vă leagă o prietenie de viață.
- Dacă te leagă o prietenie de viață ești corect cu acel om. Dacă aveam, asta era viața, Doamne ferește! Aveam alt traseu. Doamne, Maica Domnului! Cum să spui minciuna asta? Ai spus-o, ai scăpat-o, dar îi venea la îndemână să spună adevărul: „Îmi cer scuze, Adrian! Am greșit”. Nici în ziua de astăzi. Am așteptat că are caracter... Ce caracter să ai tu, bă băiatule?!

- Nu, sunteți orgolioși. Toți sunteți!
- Domne, e idiot, nu orgolios! E idiot! Da, răspund...

- Domnu' Porumboiu, vă dă în judecată!
- Să mă dea! Nu poți să spui altceva. Dacă spui ceva adevărat, da, domne, treaba ta, ai avut boala aia. Asta-i treaba. Dar tu să spui... Am copii, am nepoți. Bunicul sau tata a avut sif... Bă, ești nebun la cap?! Dar revino-ți, du-te dracului de-aici! Cât ai fi de bolnav, asta nu poți să spui despre un om. O asemenea mizerie. Când știe foarte clar. Că asta mă irită, că eu i-am spus de ce i s-a întâmplat colegului...

Citește și:

Basarab Panduru știa din minutul 77 ce se întâmplă în Rapid - UTA: „Atunci am înțeles că s-a terminat totul! Tu vrei circ, nu să egalezi”
Rapid - UTA 4-1
Basarab Panduru știa din minutul 77 ce se întâmplă în Rapid - UTA: „Atunci am înțeles că s-a terminat totul! Tu vrei circ, nu să egalezi”
Bătaie cruntă în Giulești » Război pe stradă între ultrașii celor de la Rapid, Steaua și UTA: 4 persoane rănite, 5 autoturisme avariate
Rapid - UTA
Bătaie cruntă în Giulești » Război pe stradă între ultrașii celor de la Rapid, Steaua și UTA: 4 persoane rănite, 5 autoturisme avariate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
muzzi1
muzzi1  •  29 Februarie 2024, 10:40

tare asta cu colegul/prietenul! intotdeauna lucrurile rusinoase li se intampla unora pe care ii cunoastem, nu noua, Doamne-fereste! :D si la un prieten de-ai mei i s-a intamplat , cand era tanar, sa se duca la femei si femeia aia sa nu prea fie femeie! de unde era sa stie saracu` ca aia nu avea Renault ci carnati poloneji? :D

padisah
padisah  •  29 Februarie 2024, 10:33
Postat de donqhote pe 29 Februarie 2024, 08:19

chiar asa a zis: "ii confer posibilitatea sa dovedeasca"? Atat de incult e?

Asta am vrut să zic și eu :) Plus ca ordinar e sinonim cu normal, obișnuit - deci nu poate fi vorba de nicio jignire aici. Decât dacă Ion e dovedit ca fiind extraordinar, la fel ca idolul lui regele/antrenor/manager, tata lu Printu, nasrosu, personaj ale cărei conferințe de presă sunt așteptate ca material pt “iUmor”. Caz în care, a fi ordinar este lezmaiestate.

username_2
username_2  •  29 Februarie 2024, 10:18

pretinii lu nea Ovi, o adevărată emisiune despre sport, pe un site cică tot de sport...bine că au plecat Tolontan sau Țepelin și au rămas Ioanițoaia și Geambașu, cititorii au numa de cîștigat

Vezi toate comentariile (14)
Comentează