FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ion Crăciunescu, detalii neștiute despre Alexandru Tudor: „De la distanță, pare un ciudat, dar știe limbi străine la perfecție, are o cultură incredibilă!”

Alexandru Tudor e acum mâna dreaptă a lui Gigi Becali
Alexandru Tudor e acum mâna dreaptă a lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 11:10

Ion Crăciunescu a vorbit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” despre Alexandru Tudor și Cristi Balaj, cei doi foști mari arbitri ai României pe care-i vedea în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor după retragerea din arbitraj.

Crăciunescu a dezvăluit și un episod neștiut, un moment în care a reușit să-l convingă pe Alexandru Tudor să se bărbierească.

- Nelule, înainte de Kovacs și Hațegan i-am avut pe Tudor și pe Balaj!
- Au fost lideri de generație și trebuie respectați. Eu mă așteptam ca pe amândoi să-i văd observatori sau să conducă CCA. Ei să fie la pupitru pentru că-i recomandă performanța! Era un mare bine pentru arbitraj.

- Dar Tudor e la un club de fotbal, Balaj e analist.
- Ei și-au ales alt drum pentru că n-au fost cooptați și nu le-au fost propuse variante viabile. Când se apropiau de finalul carierei, trebuia să fie chemați și să li se propună.

- Balaj l-a susținut pe Popescu la alegeri.
- La noi, dacă ții cu o valoare devii non grata! Dacă ții cu un neica nimeni, ești acceptat. Balaj a ținut cu Popescu și e de respectat! A ținut cu o valoare și cu fotbalul românesc. Am ajuns să-l condamnăm că a ținut cu căpitanul echipei naționale și al Barcelonei? Dacă judecăm cum fac ei... Ne ducem!

- De Tudor ce zici? A luat-o cu biserica, poartă barbă mare...
- Când eram eu președinte la CCA, Tudor își lăsase barbă și l-am chemat la mine. Am avut o discuție cu el și i-am explicat... Să-mi dea alte exemple de arbitri cu barbă în lume. Și eu aveam plete și am suferit că eram rebel, dar i-am zis că nu se poate așa... Și am reușit să-l conving să-și dea barba jos.

- Dar...
- El are o aplecare către religie, iar Tudor privit de la distanță pare ciudat. Dar de aproape ai ce să vorbești cu el. Știe limbi străine la perfecție și are o cultură generală incredibilă. El a muncit de trei ori mai mult decât alții! El n-a avut calitățile native ale lui Balaj, dar a depus un efort incredibil. A făcut ceva ce puțini oameni reușesc să facă. Toate calitățile le-a dobândit.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU ION CRĂCIUNESCU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
radumatei
radumatei  •  20 Martie 2020, 12:14
Postat de 1745flo pe 19 Martie 2020, 21:37

Altul cu creierul spalat! Nu intorci si celalalt obraz?

Ba da.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  20 Martie 2020, 11:09

Prea multi loviti deja de coronavirusul mintii!!! Chiar ca sunteti penibili si primitivi in comentarii.

141365743797979
Robin Green  •  20 Martie 2020, 06:30

"Toate calitatile le-a dobandit"...in primul rand "calitatea" de sluga la stana lui nea jiji....numai el stie, saracu' pocait, cate meciuri a furat ca sa-si castige pensia de sluga ciobanului.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează