FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Ion Crăciunescu l-a promovat pe Dima, cel care a favorizat-o pe Steaua » Fostul arbitru este ironizat: "Nimeni nu greşea atunci cînd era el şef" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 decembrie 2013 14:11

Ion Crăciunescu a fost ironizat de Ioan Horoba după Comitetul Executiv de astăzi.

Preşedintele lui Gaz Metan Mediaş a părut deranjat că Ion Crăciunescu a început să-i critice pe arbitri abia după ce a plecat de la şefia CCA, nu şi cînd era numărul 1 în arbitraj: "Referitor la domnul Crăciunescu, observ că atunci cînd era preşedinte nu greşea nici un arbitru, iar din momentul în care nu a mai fost, absolut toţi greşesc.

Ştie să critice foarte bine. Legat de arbitrul Dima, din ce am înţeles din Comitetul Executiv, din Liga a III-a în Liga I a fost promovat chiar de domnul Crăciunescu", a completat Horoba.

Horoba a mai declarat că Deaconu va rămîne şef la CCA: "Nu s-a discutat schimbarea domnului Deaconu. Bineînţeles, nu cred că e vreun preşedinte mulţumit de arbitraje, însă nu arbitrează Deaconu. Din păcate, sînt unii arbitri cu ştate vechi care greşesc şi aici sigur că se vor lua măsuri. Nu cred că un preşedinte străin la CCA ar fi o soluţie, pentru că ar trebui să cunoască exact ce se întîmplă în România. Mie mi se pare că domnul Deaconu este un om onest".

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (18)
corectu
corectu  •  16 Decembrie 2013, 21:29

Intr-adevar,cand era presedinte la CCA Craciunescu isi apara arbitrii.Aproape la orice greseala gasea explicatii.Acum este Terminatorul arbitrilor.Foarte orgolios il apuca un dor pentru functia pierduta si atunci "loveste".Stefan l-a laudat la TV pe Craciunescu si acesta a reactionat prompt:11m pentru Ceahlaul .El n-a vazut meciul,ci doar reluarea,pentru ca era la un"eveniment".Daca era presedinte ar fi spus clar:n-a fost(si n-a fost).

zidane92
zidane92  •  16 Decembrie 2013, 19:36
Postat de faile_belix pe 16 Decembrie 2013, 16:05

Asta e...era Borcea a apus, ca altfel erati si voi la bataie:))

Stai linistit ca dinamovistii nu vor titluri castigate calcand cadavre ca voi care umpleati stadioanele cand jiji rezolva in culise cu valize,se apropie craciunul,nu mai intru pentru a n-a oara in discutii fara capat ,sunt curios insa marele horoba mai e asa sustinator al arbitrilor si va fi la fel de angelic si dupa medias-sageata 1-2 decis de arbitri pentru sageata:)) jafule trufia se pedepseste in viata,ti-o iei cand te crezi cel mai mare si mai frumos de pe pamant.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Decembrie 2013, 18:18
Postat de dinamu pe 16 Decembrie 2013, 14:49

si pe istvan kovacs,cel care a favorizat dinamu,cine l-a promovat?lupescu?

Omule ai probleme mari de memorie !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează