FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Ion Georgescu explică care sunt avantajele Mioveniului:"Sîntem privilegiaţi"

Dică, Neaga şi Tănasă au efectuat ieri vizita medicală
Dică, Neaga şi Tănasă au efectuat ieri vizita medicală

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 21:34

Ion Georgescu, omul din fruntea Primăriei care susţine clubul abia revenit în Liga 1, spune că urbea de 35.000 de locuitori culege avantajele oraşelor care găzduiesc constructori de automobile.

- Domnule Georgescu, a avut Nicolae Dică pretenţii salariale de nou-promovată sau aţi descoperit bagheta magică? Cum reuşiţi să acoperiţi un asemenea buget?
- Dică şi Neaga sînt argeşeni get-beget şi au înţeles că sîntem o echipă mică, dar la care se pune mult suflet. Cei doi au acceptat să mai scadă din pretenţiile iniţiale ca să dea o mînă de ajutor, au semnat pe salarii mai mici de 100.000 de euro pe an. În ce priveşte treaba cu bugetul, aici ar fi mai mult de discutat. Contează mult că oraşul adăposteşte un constructor de automobile, investitorii din ţară şi din afară, guvernanţii, ne privesc cu ochi mai buni cînd le batem la uşi. În plus, s-au creat multe locuri de muncă, oamenii au salarii bune şi îşi plătesc dările la timp.

- Se vorbeşte despre 2,5 milioane de euro, bugetul echipei pentru acest an.
- Da, dar nu toţi banii vin de la Primărie! Noi vom asigura un milion de euro, ajutaţi şi de sponsori. Vom continua să atragem sponsorizări ca să acoperim restul sumei, avem o strategie de marketing bine pusă la punct. Ducem potenţialii investitori la stadion, le oferim două ore de spectacol, ştim cum să-i apropiem de fenomen. Şi, domne, orice s-ar spune, contează cînd într-un proiect e implicată administraţia publică locală! Înseamnă garanţii reale pentru potenţialii investitori. Păcat că la noi nu e nici o lege care să impulsioneze investiţiile din mediul privat. Ce bine ar fi dacă pentru un leu dat la sport afaceriştii ar fi scutiţi într-o anumită măsură de la plata impozitelor!

"Vreau să nu se mai întîmple ca ultima oară şi în acest an să reuşim să ne menţinem în Liga 1. Îmi pare rău că am promovat totuşi în circumstanţele astea, dar am ajuns aici pentru că am fost proşti cu Bihorul şi am luat bătaie dintr-un şut pe poartă" ( Ion Georgescu, primar Mioveni)

15.000 de locuri de muncă au creat uzinele Dacia în oraş

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ionutul04
ionutul04  •  29 Iunie 2011, 21:00

oare va meritati locul in prima liga? sau cu un ajutor divin de la mircea sandu ati ajuns in prima liga? orcim sa dea domnul sa retrogradati

dora
dora  •  29 Iunie 2011, 09:37

si branestiul se incuraja inainte de inceperea campionatului trecut si s-a ales praful. nici macar licenta ptr Liga I nu au fost in stare sa mai solicite...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează