FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ion Țiriac, chemat s-o ajute pe Dinamo: „Ar putea rezolva problemele”

Ion Ţiriac +9   FOTO
Ion Ţiriac

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 17:18 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 17:40

Ioan Andone, fost jucător și antrenor la Dinamo, a analizat situația de la formația alb-roșie și a vorbit despre problemele cauzate de faptul că Pablo Cortacero încă nu a plătit datoriile.

Andone spune că o soluție pentru Dinamo ar fi ca miliardarul Ion Țiriac să intervină și să investească în echipa din „Ștefan cel Mare”.

„Lucrurile sunt foarte complicate. Nu văd un viitor echipei lor actuale. Dacă vine Ion Ţiriac e altceva! E un manager remarcabil în sport, iar unul de talia lui ar putea rezolva problemele.

În rest, cu fondurile acestea de investiții va fi foarte greu! Lucrurile nu sunt deloc în regulă şi nu-i văd în stare. Sunt convins că un om ca Ion Ţiriac, am dat un nume, poate să fie şi altcineva, ar putea să redreseze Dinamo şi să construiască un proiect frumos

Nu știu ce șansă mi-a dat Dinamo în tinerețe. Mi-a dat o șansă să fiu milițian. Și azi sunt foarte mândru că am fost milițian, dar șansa mi-am făcut-o eu, cu mâinile mele
Ion Țiriac, în februarie

VIDEO Ionițoaia: „Domnule Țiriac sunteți zgârcit?". Țiriac: „Absolut! Eu nu mai am bani. Am donat absolut tot!"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cosmin Contra a oferit noi detalii despre minciunile conducătorilor spanioli: „Au promis că o să vină banii la toți angajații de opt ori”

EXCLUSIV Căpitanul lui Dinamo, interviu cu cărțile de față! Totul despre haosul din „Ștefan cel Mare”: „Să ne înțelegem: nu se rezolvă cu un salariu!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
q2016
q2016  •  19 Noiembrie 2020, 09:54

Ion Tiriac a lamurit demult lucrurile. Cica nu-i datoreaza lui Dinamo nimic, ci Dinamo ii datoreaza lui performantele sportive debitate de geniul sau sportiv. Probabil se crede vreun Halep (care intr-adevar si-a construit cariera pe speze proprii, fiind umilita de federatie...), uitand de unde a plecat. Sunt foarte dezamagit de Tiriac, un om incredibil de mic. A fost si este un militian (cum el insusi a declarat, nu-l jignesc cu nimic). Nimic mai mult.

189254898748309
Claude SH  •  19 Noiembrie 2020, 09:22

Dacă ar veni Țiriac la Dinamo, probabil ca ar scoate echipa din probleme, asta nu înseamnă că ar face performanță. Deocamdată ar trebui sa arunce cu niște milioane de euro pe datorii străvechi, către foștii proprietari, apoi sa rezolve contractele de sute de mii de euro a unor jucători proaspăt aduși, probabil bătaie de cap, apoi sa pregătească investiții. În primul an scurt, cel puțin 10 milioane de euro, apoi dacă vrea sa se bata la Play Off, câte 7 milioane pe an. Sincer, nu cred ca e fezabila treaba cu Țiriac, dar dacă ar fi adevărat, Dinamo ar ajunge în 3-4 ani campioana. Pentru performanta în Europa însă trebuie ceva mai mult decât sa arunci cu milioane.

22robert03
22robert03  •  19 Noiembrie 2020, 00:55

Vise

Vezi toate comentariile (32)
Comentează