FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Motivul halucinant pentru care Ionel Dănciulescu a fost mazilit de Dinamo: a plătit pentru un „fake news”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 09:00 / Actualizat marti, 18 august 2020 09:31

Ionel Dănciulescu și-a reziliat astăzi contractul cu Dinamo. La prima vedere, despărțirea team managerului de club nu ar trebui să fie o surpriză uriașă, întrucât era o mutare pe care și fostul mare atacant o luase în calcul în ultimele luni

Dar „divorțul" i-a lăsat un gust amar lui Ionel Dănciulescu și i-a pus pe gânduri și pe suporterii clubului din Ștefan cel Mare. Nu doar pe cei din PCH și pe cei din programul socios DDB, care au scris seara trecută pe Facebook: „Dinamo a luat licența pe banii suporterilor și pe trofeele lui Dănciulescu. Și noi îi multumim cu un șut in fund?".

Cum l-au curățat pe Dănciulescu

Prima decizie a managementului spaniol a fost una controversată: Dănciulescu a fost dat afară! Iar motivul pentru care a fost îndepărtat Ionel Dănciulescu, unul dintre oamenii care au scris istorie pentru Dinamo, este de-a dreptul halucinant. A plătit cu postul pentru un detaliu uimitor.

 La primul amical după starea de urgență, Dinamo - Rapid (1-0), au fost prezenți Cornel Țălnar și Dorin Șerdean, avocatul care s-a ocupat de interesele spaniolilor în discuțiile pentru preluarea clubului. Informația a apărut în Gazeta Sporturilor, cu mențiunea că nu a apărut numele avocatului, ci doar mențiunea că Țălnar a fost la meci cu un reprezentant al ibericilor. Cei doi au fost fotografiați, la amical, doar că poza nu a apărut nicăieri. În schimb, spaniolilor li s-a adus la cunoștință că reprezentanții lor au fost fotografiați și cine a fost considerat vinovat? Ionel Dănciulescu!

Îmbârligături: „La Dinamo, lucrurile s-au făcut pe la spate”

Oficiali ai grupării l-au pârât pe Danciu-gol lui Collado și compania. Mai exact, legendarul fotbalist a fost denigrat, cu toate că el nu a avut nicio treabă cu informația sau cu fotografia în sine. „De mulți ani, nu doar de acum, oamenii de la birouri, de la Dinamo, se mănâncă unul pe celălalt. Până la un punct, și Ionuț Negoiță a plecat pe dribling și a ascultat toate turnătoriile, multe neadevărate, ce i s-au spus. Ulterior, i s-a luat și nu a mai ascultat de nimeni. Acum, ultima victimă a fost Dănciulescu. Bazându-se și pe faptul că el este colaborator la o televiziune, spaniolilor li s-au transmis multe lucruri neadevărate despre el, apoi a fost sacrificat ca să scape alții", au transmis apropiați ai clubului.

La Dinamo nu se spune nimic pe nume. Lucrurile s-au făcut întotdeauna pe la spate. Răutatea, invidia și falsitatea au făcut mereu parte din lucrurile de la birouri. Niciodată, nimeni n-a avut curajul să spună lucrurile pe față. Debarcarea mea ar fi avut loc mai devreme, dar cei din vechea conducere s-au temut de o reacție a suporterilor. Acum, venind un nou patronat, lucrurile se liniștesc
-Ionel Dănciulescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

 

VIDEO S-a vândut Dinamo! Prima reacție a lui Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Pică varianta Cosmin Contra? Prima reacție a lui „Guriță”: „Poate au pe altcineva cu care vor să înceapă proiectul”

Spaniolii de la Dinamo părăsesc Bucureștiul. Motivele și când vor să discute cu fanii-acționari. Cum arată noua conducere, după plecarea oficială a lui Dănciulescu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
creeperno
creeperno  •  15 August 2020, 22:55

Apropiatii clubului sunt reprezentati de paznic?

1198649370199221
Dumitru Florin  •  15 August 2020, 22:33

O fi el avocat, dar cine este acest Dorin Serdean??? Ce tangente are el cu fotbalul??? Am inteles ca deja are o functie de decizie la club!!??!! Se pare ca la Dinamo se copiaza sistemul de la FRF! Are n-are treaba, stie nu stie, hop la conducere! De bine de rau, Visan ala de la FRF a invatat in atatia ani ca la fotbal nu e voie sa pui mana pe minge (pe bani da!), asa ca si acest Serdean are viitorul in fata!

814194355332524
Dumitru Rusu  •  15 August 2020, 20:06

NU DOAR LA DINAMO SE FAC LUCRULILE PE LA SPATE CI IN TOATA ROMANIA ! FORTA DINAMO !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează