FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ionel Dănciulescu, sfat pentru acționariatul lui Dinamo: „Ar trebui să pună milioanele de euro, nu să-i mai aștepte pe alții”

Ionel Dănciulescu e un împătimit al hip-hop-ului / Captură GSP Live
Ionel Dănciulescu e un împătimit al hip-hop-ului / Captură GSP Live

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2023 14:19 / Actualizat vineri, 08 septembrie 2023 14:42

Unul dintre cei mai mari atacanți din istoria lui Dinamo, Ionel Dănciulescu (46 de ani), este de părere că acționarii lui Dinamo trebuie să vină cu banii odată ce planul de reorganizare a fost aprobat.

Prezent la prezentarea trofeului Super Bowl, de la Muzeul Fotbalului, Dănciulescu crede aprobarea planului de reorganizare ar trebui să-i forțeze pe acționarii lui Dinamo să stingă cât mai repede și restul datoriilor pentru a ieși din insolvență.

VIDEO. Ionel Dănciulescu: „Aș pune banii și aș scoate echipa din insolvență”

„Deocamdată lucrurile arată din ce în ce mai bine pentru Dinamo. E adevărat că mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Simt că lucrurile se reglează, dar e nevoie de timp. E important că s-a trecut de planul de reorganizare, dar dacă aș fi acționar aș pune 1-2 milioane de euro și aș scoate echipa de tot din insolvență. 

Acesta ar fi pasul următor, nu să mai aștepți să vină câte-un acționar la echipă. Ok, e bine că vin toți oamenii. Așa cum erau înainte la Dinamo cei 7-8 acționari, puneau totul pentru Dinamo. Cristi Borcea, Badea, Nețoiu dacă aveai nevoie de 2-3 milioane, imediat săreau cu banii! Cel mai important este ca Dinamo să-și revină”, a spus Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu: „Dacă batem Israel, avem șanse mari la Euro”

Fost golgheter al României în două rânduri, Dănciulescu consideră că partida cu Israel este decisivă pentru calificarea României la Euro.

„Ar trebui să avem încredere în selecționer, iar dacă va reuși să câștigăm aceste partide, în proporție mare suntem calificați la un turneu final. Șase puncte sunt obligatorii ! Mai ales că joci două meciuri acasă și stadionul va fi plin! Dacă vom bate Israelul vom avea șanse foarte mari de ajunge la un turneu final”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

Trofeul Super Bowl adus la București

Cel mai important trofeu din istoria fotbalului american a fost adus la Muzeul Sportului pentru a fi vizionat de către public în perioada 8-10 septembrie.

Ionel Dănciulescu, sfat pentru acționariatul lui Dinamo: „Ar trebui să pună milioanele de euro, nu să-i mai aștepte pe alții”

VIDEO. Trofeul Super Bowl

Citește și alte știri:

Unul dintre acționarii lui Dinamo s-a retras: „A ales să facă un pas în spate”

Ioan Becali a numit singurul român care va reuși într-un campionat de top din Europa: „Cred în el!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
Macemil
Macemil  •  09 Septembrie 2023, 14:51

Intr adevar, nu borcea si compania pot fi exemple, aia s a u imbogatit jefuind clubul nu il ajutau cu nimic. Sa vinzi jucatori cu 3 mil euro si sa dai clubului 80 de mii e jaf si infractiune nu ajutor. Pe de alta parte e ingrijoratoare abordarea Voicu &Nicolescu, care nu vor actionari la Dinamo ci doar bani bagati in red and white, fara drepturi reale asupra deciziilor din club, pe care sa le ia doar ei, pe banii altora. Slabe sanse sa gasesti asa ceva, de aia vorbesc de planuri de 5 ani, nu vor sa lase oameni cu bani sa devina actionari, nu vor sa imparta decizia, ci doar sa conduca pe banii altora.. Nu e in regula

danglumetu
danglumetu  •  09 Septembrie 2023, 11:42

ca intotdeauna, danciulescu, un ''genial'' sfatuitor!

creeperno534
creeperno534  •  08 Septembrie 2023, 22:39

Majoritatea banilor pe care-i incasa Dinamo pe vremea lui Badea se duceau in buzunarele actionarilor

Vezi toate comentariile (6)
Comentează