FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ionel Dănciulescu, despre posibilitatea de a-l urma pe Rednic la Viitorul: „Nu se gândesc ei la mine”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 12:29 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 12:58

Fostul atacant Ionel Dănciulescu (43 de ani) a comentat posibilitatea de a se alătura staffului condus de Mircea Rednic (58), care a fost numit antrenor la Viitorul.

GSP.ro a scris ieri, la scurt timp după anunțul angajării lui Rednic, că „Puriul” ar vrea să îl coopteze în stafful său pe Ionel Dănciulescu, fost team manager la Dinamo. Totuși, Danciu a precizat azi că până acum nu a purtat discuții în acest sens.

Ionel Dănciulescu: „Nu se gândesc cei de la Viitorul la mine”

„Toată lumea ştie că eu am un respect extraordinar pentru Gică Hagi, pentru cine a fost şi pentru ce face acum în fotbalul nostru. La fel şi pentru Mircea Rednic, cu care am lucrat foarte bine de câte ori a fost la Dinamo.

Dar nu ştiu de unde a apărut această informaţie, că m-aş duce la Viitorul, pentru că nu este adevărată. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni. Cei de acolo au alte lucruri de pus la punct acum decât să se gândească la Dănciulescu, aşa că nu se pune problema”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru digisport.ro

Rednic a semnat cu Viitorul un contract valabil doi ani și jumătate. „Puriul” are 6 trofee în palmares, 4 câștigate cu Rapid, unul cu Dinamo și unul cu Xazar Lankaran din Azerbaidjan.

Citește mai multe știri din Liga 1:

A dat Hagi lovitura? „Pentru campionatul nostru, Rednic este Mourinho!”

FCSB. Altul la rând! Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Sergiu Buș: mutarea pregătită în mercato de iarnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează