FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum ar fi procedat Ionel Dănciulescu în scandalul cu biletele, declanșat înainte de Dinamo - Rapid: „Mi-e greu să cred că pot să aducă 50.000”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 20:03 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 20:24

Galeria Rapidului nu se va prezenta la derby-ul cu Dinamo, partidă ce va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00. Inițial, giuleștenii au primit 5.000 de bilete, însă „câinii” le-au oferit ulterior 2.800, cu precizarea că vor sta la inelul 3 al Arenei Naționale.

Totul a pornit de la meciul tur, când Rapid a câștigat cu 4-0 în Giulești. Fanii lui Dinamo știau că partida se va juca pe Arena Națională, așa că se așteptau să primească 2800 de bilete, însă cei de la Rapid au schimbat decizia, iar derby-ul s-a jucat pe Giulești, așa că galeria lui Dinamo a primit mai puține bilete.

„Glăvan a greșit foarte mult” » Burcă, reacție în premieră: „Asta e cel mai dramatic!”
DINAMO
„Glăvan a greșit foarte mult” » Burcă, reacție în premieră: „Asta e cel mai dramatic!”

Ionel Dănciulescu ar fi fost de acord cu prezența suporterilor rapidiști în număr cât mai mare

Legenda lui Dinamo, Ionel Dănciulescu (47 de ani), în prezent la conducerea grupelor de „juniori mari” din cadrul CS Dinamo, a comentat subiectul și a precizat faptul că le-ar fi oferit giuleștenilor cele 5.000 de bilete pentru ca spectacolul din tribune să fie la cel mai înalt nivel.

El nu este convins că suporterii dinamoviști pot umple Arena Națională: „Eu, de exemplu, dacă aș fi avut putere de decizie, le-aș fi dat suporterilor rapidiști cât și-ar fi dorit ei, în locurile pe care le doresc. Fotbalul românesc are nevoie de suporteri.

Cu toate că mi-aș dori ca stadionul să fie plin numai cu suporteri dinamoviști, mi-e greu să cred că pot să aducă 50.000. Aș fi fost de acord să vină suporterii rapidiști”, a precizat Dănciulescu, la Fotbal Club, pe Digi Sport.

A venit replica lui Dinamo, după acuzațiile și ironiile peluzei Rapidului: „Ei trebuie să decidă! Eu le dau și toată peluza”

A venit poziția oficială a lui Dinamo, după acuzațiile galeriei rapidiste și tirada declanșată de Liviu Ungurean, șeful peluzei giuleștenilor. Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, spune că decizia în privința numărului de bilete alocate oaspeților stă în mâinile peluzelor dinamoviste și nu depinde de club.

Contactat de GSP.ro, Andrei Nicolescu, numărul unu din conducerea penultimei clasate, a explicat că nu oamenii din conducerea lui Dinamo stabilesc numărul de bilete emise rapidiștilor, ci o convenție încheiată între galerii. Momentan, cei din PCH și Sud Dinamo nu și-ar fi dat acordul asupra numărului de bilete acordate rivalilor din Giulești.

„Eu n-am nicio problemă să le dau 5.000, 7.000, oricâte, dar galeriile trebuie să se înțeleagă între ele. Deocamdată, la nivel de galerie nu există un acord între SUD și PCH apropo de numărul de bilete pe care ei să le primească.

Atâta timp cât nu există acest acord, eu nu pot să mă pun împotriva suporterilor noștri. Dacă au o convenție între galerii, eu n-am nicio problemă, le dau și 7.000, adică toată peluza.”

Cele două echipe au obiective diferite în acest sezon. Dinamo este pe locul 15, cu 16 puncte după 22 de etape, iar „câinii” vor să evite retrogradarea. De cealaltă parte, Rapid este pe 3, cu 36 de puncte și luptă pentru câștigarea campionatului.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Imagini cu suporterii Rapidului la casele de bilete înaintea derby-ului cu Dinamo

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Cum vede legenda Stelei derby-ul Dinamo - Rapid: „Meciul ăsta va fi altfel”

CFR Cluj varianta low cost » De la charter la Wizz Air și opt ore făcute pe drum cu autocarul de la Botoșani!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
Daniel1959
Daniel1959  •  26 Ianuarie 2024, 07:51

Scuze . Intreb si eu: La englezi sau la spanioli se procedeaza la fel cu galeriile??

grassu_46
grassu_46  •  26 Ianuarie 2024, 07:26

In meciul cu rapid nu prea cred ca DINAMO are sanse prea mari sa obtina un rezultat bun,cred ca se putea da la rapid o peluza intreaga ,macar ieseam financiar bine ca fotbalistic nu cred, momentan suntem sub rapid mult fotbalistic

creeperno534
creeperno534  •  25 Ianuarie 2024, 22:43

Iti bati joc de Dinamo, la revedere! Dupa fapta si rasplata, Bocciu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează