FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu, enervat de ironiile la adresa „câinilor”: „Dinamo nu a fost salvată, se putea salva și singură”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 19:27 / Actualizat vineri, 07 august 2020 19:39

Team managerul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, 43 de ani, s-a declarat deranjat de ironiile la adresa lui Dinamo, care a fost salvată de decizia FRF de a juca sezonul viitor cu 16 echipe.

Dinamo era pe loc retrogradabil, însă mai avea de jucat 5 restanțe, din cauza pandemiei de coronavirus. Cu punctele respective, putea ajunge în afara zonei periculoase.

„Circulă o glumă, dacă vreți să avem 18 echipe în sezonul 2021-2022, trebuie să termine Dinamo pe loc retrogradabil”, a spus moderatorul Radu Naum, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

„Am tot văzut glume, ironii, declarații... Dinamo nu a fost salvată, mai avea 5 meciuri, se putea salva și singură, pe teren. A fost ales acest sistem și atât”, a replicat Dănciulescu.

Narcis Răducan a comentat: „Dinamo n-o să scape de aceste ironii. Aveau șansa lor, se putea întâmpla orice. Putea să bată și Chindia, aveau două meciuri cu ei. Totuși, eu cred că se salva. Totul e relativ. A fost o soluție salvatoare, asta e clar”.

Meciurile pe care nu le-a mai jucat Dinamo:

  1. Dinamo - Hermannstadt
  2. Dinamo - Chindia
  3. Hermannstadt - Dinamo
  4. Chindia - Dinamo
  5. Sepsi - Dinamo

Clasament final play-out Liga 1 2019-2020:

VIDEO Dezvăluiri în premieră din haosul de la Dinamo: "Ne trezeam cu tăieri de la mâncare și fără apă caldă!" + ședința fulger de la RIN: "m-am săturat"

Declarația care l-a înfuriat pe Adi Mihalcea » A vrut să plece din emisiune: „Nu mi se pare corect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
blackknight
blackknight  •  10 August 2020, 10:18

normal ca se putea salva si TREBUIA sa fie lasata sa joace! daca ramanea in liga ! bine, daca retrograda iarasi bine! ce s-a intamplat a fost o nedreptate atat pentru dinamo, cat si pentru contracandidatii ei (desi, pana la urma, ei au votat sa nu se joace)! dar voi comentatirilor tre sa remars rautatea fara margini. si pariez ca daca era steaua in locul lui dinamo faceati lig ! cu 30 de echipe doar ca sa scape ei de B

109100544221251
Billy Billy  •  08 August 2020, 16:12

Ce rol are acest individ la MIMAO!!!!!!!!!!!

vasileschi
vasileschi  •  08 August 2020, 06:28

Naum , face asta de cel putin o luns , numai ironi la adresa lui dinamo ,ba spunea sa se joace toate meciurile , ba. e problema cu bani tv, pentru el un sungur lucru conta sa moara dinamo !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează