FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Doi foști mari atacanți de la Dinamo, concluzie dură: „Compagno e foarte egoist. Cei de la FCSB l-au adus în starea asta”

Andrea Compagno // FOTO: Imago
Andrea Compagno // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 19:09 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 20:20

Ionel Dănciulescu (46 de ani) și Florin Bratu (43), foștii atacanți ai lui Dinamo, au analizat criza de formă a lui Andrea Compagno (27), atacantul de la FCSB.

Italianul nu a mai marcat de o lună, de când reușea o „dublă” cu Sepsi, scor 5-2. Înainte de reușitele de la Sf. Gheorghe, Compagno nu marcase timp de o lună și jumătate, de la 1-0 cu CFR. De altfel, acestea sunt singurele reușite ale atacantului în acest sezon de SuperLiga.

În plus, Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că Andrea va ieși din echipa de start etapa viitoare, cu Petrolul (28 octombrie).

Curtea de Apel a dat verdictul în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB
PROCES CSA STEAUA - FCSB
Curtea de Apel a dat verdictul în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB

Florin Bratu: „Compagno e egoist”

„Discuțiile care sunt la nivel de prim 11 și schimbările par că o trag în jos pe FCSB. Cel mai bun exemplu este Compagno. 

Compagno care sezonul trecut a fost la un nivel fantastic, iar faptul că în unele meciuri nu este titular îl frustrează foarte tare, iar în momentul în care joacă este foarte egoist”, a declarat Florin Bratu, potrivit Digi Sport.

Ionel Dănciulescu: „Cei de la FCSB l-au adus pe Compagno în starea asta”

„Și când vorbim despre egoism, nu vorbim numai de Compagno. Toți jucătorii din față nu mai au acel joc colectiv pe care l-au avut în multe momente. Mai e o chestie. Disperarea asta a lui Compagno și a altora de a înscrie pentru a juca titular. Lucrul acesta te afectează din punct de vedere mental. 

Cu cât îți dorești mai mult un lucru, e greu să-ți reușească pentru că nu ești limpede. Eu cred că pe Compagno, cei de la FCSB l-au adus în starea asta și la forma la care el se regăsește în acest moment. 

Ai fi putut să te folosești mult mai mult de el dacă l-ai fi ținut titular meci de meci sau să fi jucat 70-80 de minute în fiecare partidă. Eu cred că ar fi înscris mult mai multe goluri”, a declarat Ionel Dăcniulescu.

134 de goluria marcat Dănciulescu în 316 meciuri pentru Dinamo

Citește și:

Altă veste dură pentru FCSB! MM Stoica: „Coman are ruptură. Pleacă la Belgrad” + Când revine pe teren
FCSB
Altă veste dură pentru FCSB! MM Stoica: „Coman are ruptură. Pleacă la Belgrad” + Când revine pe teren
A venit verdictul » Gigi Becali, amendat de FRF după acuzațiile la adresa lui Kovacs
FCSB
A venit verdictul » Gigi Becali, amendat de FRF după acuzațiile la adresa lui Kovacs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danglumetu
danglumetu  •  23 Octombrie 2023, 20:38

*** ca sa-ti desfiintezi propriul marcator, stiind ca are certe calitati, in loc sa-l ajuti sa depaseasca momentul pt interesul echipei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează