FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu poate ajunge numărul 2 la Dinamo: "Aș fi peste Alexandru David"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 20:35

Ionel Dănciulescu a vorbit despre posibilitatea de a ajunge director general la Dinamo. Oficialul dinamovist n-ar spune nu unei asemenea propuneri, care l-ar aduce la același nivel sau chiar mai sus cu o treaptă peste Alexandru David. 

"Nu am primit nicio ofertă concretă de a deveni director general la Dinamo. Asta ar însemna să am putere decizională, iar oamenii de acolo să aibă încredere în deciziile mele. Aş fi numărul doi în club, pe acelaşi palier cu Alexandru David. Sau poate chiar mai sus.

Dar deocamdată discutăm în van, pentru că nu am o propunere oficială. A fost o discuţie în iarnă între mine şi domnul Negoiţă, dar nu s-a mers mai departe. Dacă ar fi să fie, nu ştiu dacă aş accepta sau nu.

Aş vrea doar în măsura în care s-ar respecta lucrurile despre care am vorbit mai devreme. Mă interesează să fiu întrebat şi să iau decizii. Eu deocamdată fac ceea ce ştiu mai bine şi îmi place ceea ce fac. Dacă e nevoie de mine la birouri, să iau decizii, mă duc", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
812031735500378
Ddanny Ddanny  •  21 Martie 2018, 12:56

doamne fereste...pleaca omule ***.nimic nu ai facut ..nimic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close