FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionel Gane, despre situația de la Dinamo: „Eu vin la reunire, dar să vedem cine mai rămâne la Săftica”

Ionel Gane, antrenor Dinamo
Ionel Gane, antrenor Dinamo

Articol de - Publicat marti, 29 decembrie 2020 19:02 / Actualizat marti, 29 decembrie 2020 19:08

Ionel Gane (49 de ani) le oferă un punct de sprijin jucătorilor lui Dinamo și îi transmite un mesaj de la distanță lui Pablo Cortacero

Jucătorii dau bir cu fugiții de la Dinamo sau iau în calcul să plece spre salarii plătite la timp, situația este dramatică în Ștefan cel Mare, dar Ionel Gane oferă un dram de speranță pentru "câini". "Eu mă voi întoarce la reunire. Am vorbit și cu jucătorii, mă aștept să vină toți la reunire, pe 3 ianuarie, la ora 10:30, la Săftica. Apoi, să văd cine va rămâne! 

Vizita medicală este pe 7 ianuarie. Am vorbit cu domnul Eftimescu, să fixăm în mare programul. Din cauza fricii de coronavirus, nu știu cum putem organiza amicale, probabil, vom avea meciuri-școală", a mărturisit "Jerry" pentru Gazeta Sporturilor.

Ionel Gane: „N-am luat niciun ban de Sărbători”

Tehnicianul lui Dinamo i-a transmis un mesaj lui Pablo Cortacero: „N-am luat niciun ban de Sărbători, n-am niciun semnal, pozitiv sau negativ. Am doar discuția întâmplătoare de atunci cu Pablo Cortacero. Totul depinde de el, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Ce vreau de la 2021? Pentru început, să nu mai fim singuri, să vină șefii la reunire să ne explice. «Uite, pe 8, pe 15, pe 23, intră banii!», să ne spună, dar așa să fie, să nu mai fim duși cu vorba”

2 victorii, o remiză și o înfrângerea adunat Ionel Gane în cele 4 etape în care a stat pe banca lui Dinamo

VIDEO. Radu Birlică: „Vor pleca fotbaliști de la Dinamo! Unii nu vor mai veni la reunire!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cutremur la Dinamo! 14 jucători au semnat precontracte cu alte echipe » FCSB, CFR Cluj și Craiova vor să dea lovitura

Diego Fabbrini, apel către suporteri: „Numai ei pot rezolva problema de la Dinamo”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
1745flo
1745flo  •  30 Decembrie 2020, 18:11

Un an bun tuturor dinamovistilor! La multi ani!

1745flo
1745flo  •  30 Decembrie 2020, 18:10
Postat de demadrid_al pe 29 Decembrie 2020, 21:25

CONCLUZIE: DDB-PCH-NEAGOE ITZA..BORCEA-DINU SI TOATE SCURSURILE TRECUTE IN ULTIMII 30 DE ANI PRIN ACTIONARIATUL LUI DINAMO= SCULELE LUI TELEAGA..CARE ODATA CU FALIMENTUL LUI DINAMO 1948 -ISI PIERDE SI EL ORICE DREPT DE FOLOSINTA A NUMELUI -DINAMO..POSIBIL SI CONTRACTUL DE CONCESIUNE PE STADIONUL DINAMO-NU STIU CONTRACTUL... DOAR PRESUPUN CA E O CLAUZA IN CAZ DE-SI PIERDE OBIECTUL MUNCII-ECHIPA DE FOTBAL...DECI..HAI CU FALIMENTUL ODATA...:))))))))

Greu de sărbători prin străini! Stai cu gandul la DINAMO tristule! Mai ciocneste un pahar in oglindă, poate dispare stresul ce te roade!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  30 Decembrie 2020, 10:56

ii vrem inapoi la echipa p fara si p dragos petrisor !!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează