FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cutremur la Dinamo! 14 jucători au semnat precontracte cu alte echipe » FCSB, CFR Cluj și Craiova vor să dea lovitura

Dinamo riscă să se dezintegreze +15   FOTO
Dinamo riscă să se dezintegreze

Articol de - Publicat luni, 28 decembrie 2020 23:20 / Actualizat marti, 29 decembrie 2020 00:00

Dinamo riscă să se dezintegreze chiar în startul lui 2021. Sursele Gazetei au aflat că 14 jucători din lotul „câinilor” au deja precontracte semnate și vor pleca din Ștefan cel Mare dacă nu-și vor primi măcar unul dintre salariile restante cu care Pablo Cortacero îi amăgește de luni în șir.

Jucătorii „câinilor”, care au jucat în ultimele luni pe burta goală - cu excepția banilor colectați de suporteri - nu mai acceptă compromisuri. Exasperați de promisiunile neonorate ale managementului spaniol, aceștia ar fi semnat deja precontracte cu alte echipe, majoritatea din Liga 1. Atenție, inclusiv cu rivale de-ale lui Dinamo!

Seism la Dinamo, dacă jucătorii nu-și primesc salariile

Astfel, există un risc major de seism la Dinamo, pe care reluarea campionatului ar putea s-o prindă doar cu juniori în componența echipei. Ceea ce înseamnă că fiorul rece al retrogradării ar putea să fie resimțit din nou de suporterii dinamoviști.

Data de 3 ianuarie e ultimul deadline pe care fotbaliștii din Ștefan cel Mare îl mai acceptă. Dacă până atunci nu le vor fi virate măcar câteva dintre salariile restante, socotelile lor cu Dinamo vor ajunge la final de drum.

FCSB, CFR și Craiova vor să aducă jucători de la Dinamo 

Formațiile din Liga 1 simt miros de „sânge” și au intrat deja în contact cu numeroși jucători de la Dinamo. Inclusiv cu câteva dintre vedetele aduse în vară de Pablo Cortacero, cum ar fi Aleix Garcia, Paul Anton sau Juan Camara

  • CS Universitatea Craiova e echipa care vrea să profite cel mai mult de haosul de la Dinamo. Cândva, jucătorii părăseau Oltenia în masă pentru a ajunge la Dinamo, însă lucrurile s-au schimbat în fotbalul românesc din 2020.
  • Deian Sorescu, Ante Puljic și Juan Camara, adică trei dintre cei mai valoroși fotbaliști din lotul roș-albilor, au șanse mari să ajungă în Bănie în această iarnă. Pe lângă ei, și fundașul Andrei Radu e dorit de echipa lui Corneliu Papură. 
  • Paul Anton, un alt lider al echipei, ar putea lua calea Clujului, acolo unde e dorit de campioana en-titre. CFR l-a mai vrut pe Anton și în toamnă, dar acesta a ales cu sufletul și a semnat cu Dinamo. 
+11 FOTO

Aleix Garcia, spre FCSB? 

Nici FCSB nu vrea să stea deoparte. Roș-albaștrii îl au în vizor pe Aleix Garcia, mijlocașul venit la Dinamo tocmai de la colosul Manchester City, dar care a dezamăgit profund: nu a înscris niciun gol și nu a oferit niciun assist în cele 7 meciuri jucate pentru „câini”. 

În octombrie, în ultimele ore ale mercato, Dinamo visa să dea lovitura prin transferul lui Aleix Garcia. Spaniolul spera și el că va fi bine, mai ales că Pablo Cortacero, Rufo Collado și ceilalți spanioli din management i-au promis un salariu de 35.000 de euro pe lună. Ibericul era boom-ul perioadei de transferuri din Liga 1, mijlocașul de 23 de ani despărțindu-se vara trecută de Manchester City. Garcia n-a rupt gura târgului în tricoul "câinilor". Ba chiar în ultima etapă din 2020, pe 20 decembrie, cu Clinceni (1-1), nici nu a jucat, a acuzat o entorsă la gleznă. 

Sunt și jucători care nu se vor transfera în țară. De exemplu, Adam Nemec și Janusz Gol vor pleca în străinătate.

Cinci jucători au plecat până acum de la Dinamo

Dinamo s-a despărțit prematur de cinci fotbaliști, care n-au mai acceptat faptul că erau neplătiți din momentul sosirii lor la București. Rene, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Alexander Gonzalez și Borja Valle au părăsit „haita”, iar unul dintre foștii „câini” și-a găsit deja angajament. A început săptămâna prin a prezenta tricoul noii sale echipe. 

Internaționalul venezuelean Alex Gonzalez a semnat cu Malaga (locul 12 în LaLiga 2), o formație care speră să revină cât mai curând în elita fotbalului spaniol. Fundașul dreapta a fost surâzător. Chiar dacă va câștiga pe jumătate față de cât avea salariul în Ștefan cel Mare, măcar își va primi banii. În Andaluzia, sud-americanul va primi 9.000 de euro pe lună. 

VIDEO Radu Birlică: „Așa se poate salva Dinamo. 99% mă îndoiesc că Pablo Cortacero va aduce banii”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Săptămâna iluziilor la Dinamo! Condiția pusă de jucători pentru a se prezenta la reunire + de ce banii de la suporteri n-au ajuns la toată lumea

Jucătorii plecați de la Dinamo sunt la mare căutare în Spania » Primul care și-a găsit echipă

DINAMO. EXCLUSIV Pablo Cortacero, comparat cu un alt investitor străin controversat din Liga 1: „O farsă pentru istoria clubului! Niciodată nu se ținea de cuvânt”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
347655969058390
Ion Popescu  •  30 Decembrie 2020, 11:45

Mai sunt cateva zile si vine "ignatul".

creeperno
creeperno  •  29 Decembrie 2020, 22:47

Aici in articol apar numai nume de ciurucuri deci n-o sa fie mari pierderi. Dupa ce ajung banii o sa fie transferati jucatori si mai buni ca sa ne putem lupta pentru intrarea in playoff

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  29 Decembrie 2020, 19:51

Care sunt aia 14 ?

Vezi toate comentariile (68)
Comentează
Close