FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii plecați de la Dinamo sunt la mare căutare în Spania » Primul care și-a găsit echipă

Alexander Gonzalez a ajuns la Malaga. Sursă foto: Twitter Malaga
Alexander Gonzalez a ajuns la Malaga. Sursă foto: Twitter Malaga

Articol de - Publicat luni, 28 decembrie 2020 17:30 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 17:43

DINAMO. Alexander Gonzalez a semnat ieri cu Malaga (locul 12 în divizia secundă spaniolă), iar Borja Valle, Isma Lopez și Aleix Garcia sunt pe lista unor formații cu brand, dar din liga a doua. 

Dinamo s-a despărțit prematur de cinci fotbaliști, care n-au mai acceptat faptul că erau neplătiți din momentul sosirii lor la București. Rene, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Alexander Gonzalez și Borja Valle au părăsit „haita”, iar unul dintre foștii „câini” și-a găsit deja angajament. A început săptămâna prin a prezenta tricoul noii sale echipe. 

Alexander Gonzalez a ajuns la Malaga

Internaționalul venezuelean Alex Gonzalez a semnat cu Malaga (locul 12 în LaLiga 2), o formație care speră să revină cât mai curând în elita fotbalului spaniol. Fundașul dreapta a fost surâzător. Chiar dacă va câștiga pe jumătate față de cât avea salariul în Ștefan cel Mare, măcar își va primi banii. În Andaluzia, sud-americanul va primi 9.000 de euro pe lună. 

Borja Valle, dorit de fosta echipă a lui Marius Lăcătuș

Nu este singurul fotbalist păcălit de Pablo Cortacero care se află pe lista unor grupări din liga secundă spaniolă. Borja Valle e în atenția lui Oviedo (locul 13), fosta echipă a lui Marius Lăcătuș de la începutul anilor '90. 

Girona (locul 8) și Deportivo La Coruna (locul 2 în liga a treia) s-au mai interesat de unul dintre cei mai bine plătiți, pe hârtie, fotbaliști de la Dinamo, decarul fiind remunerat cu 33.000 de euro. Aleix Garcia și Isma Lopez sunt doriți de Real Zaragoza (penultimul loc în Segunda Division), aragonezii trăind din amintirile celor 6 Copa del Rey câștigate și, mai ales, ale cuceririi Cupei UEFA în 1995

132 de meciuria jucat Gonzalez în LaLiga 2 pentru Mirandes, Elche și Huesca. A adunat 8 goluri și 13 assist-uri

5 goluriîn 10 partide, plus un assist, are Borja Valle în tricoul "câinilor"

Doar doi au plecat cu reziliere de la Dinamo

Dintre cei cinci fotbaliști ce s-au despărțit deja de „câini”, doar Gonzalez și Ba au făcut-o prin încheierea amiabilă a raporturilor contractuale cu clubul. 

Adică au fost de acord cu propunerea oferită de Dinamo, de fapt de liderii DDB, în privința obținerii doar a salariilor pentru care au muncit, fără a mai solicita eventuale daune sau lefuri compensatorii. Rene, Valle și Lopez au fost sfătuiți de avocații lor să plece, li s-a transmis că nu riscă nimic, cei trei pot cere sume exorbitante de la club, cuantumul total al salariilor pe perioada în care erau semnate contractele cu Dinamo!

VIDEO Noi promisiuni de la Cortacero: "1,5 milioane de euro până la finalul anului și încă 3,5 milioane!"

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Săptămâna iluziilor la Dinamo! Condiția pusă de jucători pentru a se prezenta la reunire + de ce banii de la suporteri n-au ajuns la toată lumea

Diego Fabbrini, apel către suporteri: „Numai ei pot rezolva problema de la Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mehighms
mehighms  •  29 Decembrie 2020, 07:44
Postat de creeperno pe 28 Decembrie 2020, 22:39

Facem rost dupa ce intra 7,5 milioane de euro de jucatori si mai buni ca sa terminam returul in top 6

doamne cat esti de pr.o.st..

factcheck
factcheck  •  29 Decembrie 2020, 00:43
Postat de unitedsteaua50 pe 28 Decembrie 2020, 23:00

33.000 la dinamo, si 9.000 la malaga. Si aici mai mult nu a jucat. Nu e in regula. Bine c-a plecat.

cum adica bine ca a plecat? omul isi cere banii pe intregul contract? a depus deja actele la fifa. el vrea cei 33 de mii de euro lunar pe intregul contract. asa ca nici nu va ajuta sa va salvati de la retrogradare si tot trebuie sa il platiti.

factcheck
factcheck  •  29 Decembrie 2020, 00:22
Postat de Paulina Pavel pe 28 Decembrie 2020, 21:40

Cum adica nu au ce pierde? Daca isi cer toti banii, clubul intra in faliment, si cati bani mai primeste fiecare jucator? Circa zero euro? Nu au ce pierde, nu? Noroc ca ei inteleg situatia mai bine ca noi de pe margine.

deci s-a explicat in detaliu mai jos cum sta treaba cu cerea de salarii si tu spui asa ceva? wtf? hai ca pun commentul sa poti sa il citesti in liniste si tu: "am discutat cu borja valle si a spus ca daca nu isi cere bani 100% nu vede nimic. dar daca cere banii exista o sansa de 10% sa vada banii. de aia aproape toti jucatori o sa isi ceara banii pe intregul contract. ei nu au ce pierde. deci avocatii lor sunt destepti,nu prosti. repet,daca nu cer nimic 100% nu iau nimic,dar daca cer exista o sansa sa vada ceva. destul de simplu. nu-i fizica cuantica.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează