FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Gane va fi dat afară de la Dinamo » Anunțul făcut de DDB

Jerry Gane (49 de ani)
Jerry Gane (49 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 14:20 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 15:33

Ionel Gane (49 de ani) a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar fanii-acționari din programul DDB au anunțat că vor căuta un nou antrenor pentru banca lui Dinamo.

31 ianuarie 2020 este data la care Dinamo a obținut ultima victorie în Liga 1. Formația pregătită de Jerry Gane s-a impus la limită, scor 1-0, pe stadionul Francisc von Neuman. De atunci, singurele victorii pe care le-a mai obținut Dinamo au fost în Cupa României, 1-0 cu rivala FCSB și 3-1 cu Dunărea Călărași, unde „câinii” s-au calificat în semifinalele competiției.

DDB: „Căutăm antrenor”

Căutăm antrenor şi în acelaşi timp căutăm bani pentru licenţă. Şi nu mai avem nopţi până nu le vom găsi şi rezolva pe toate”, au scris cei din programul DDB pe pagina oficială de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan. Dinamo mai are doar șanse matematice la play-off. Trupa din Ștefan cel Mare va primi vizita lui FC Argeș în etapa următoare, iar, dacă nu vor câștiga duelul cu formația din Pitești, vor rata calificarea în play-off pentru al 4-lea sezon la rând. În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, poziție care va disputa un baraj cu locul 3 din Liga 2 la finalul sezonului.

2016/17este ultimul sezon în care Dinamo a obținut calificarea în play-off

Clasament Liga 1:

VIDEO. Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

Citește și alte știri din Liga 1:

Ultrașii din Peluza Sud, în Ghencea înainte de Steaua - FCSB 2 » L-au înjurat pe Becali și au vrut să intre în complex după rivală

Ionuț Lupescu, anunțul care le dă aripi fanilor lui Dinamo: „O să mă întorc să ajut”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
redbuldog
redbuldog  •  14 Martie 2021, 08:05

Acest lucru trebuia sa se intample de mult,iar daca o faci acum nu asa se procedeaza,sa destabilizezi vestiarul si speranta,increderea fanilor..!Daca vrei sa schimbi antrenorul,intai gasesti inlocuitor si apoi faci anuntul!

tataika
tataika  •  14 Martie 2021, 05:00
Postat de viata_de_caine pe 13 Martie 2021, 22:11

Demisia lui Gane, sunt liberi Bergodi, Multescu.. antrenori liberi sau daca vreti sa facem o aroganta, eu as incerca si la D.Petrescu, chiar daca e fost stelist, ati vazut ce-a facut la Cluj,Urziceni,etc.

Parca vad ca faceti arogante pe la matineu...

tricisport
tricisport  •  14 Martie 2021, 04:04

Hai cu Multescu ca era sub nasul tau, bai Mario "Balotelli".

Vezi toate comentariile (20)
Comentează