FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Lupescu, anunțul care le dă aripi fanilor lui Dinamo: „O să mă întorc să ajut”

Ionuț Lupescu vrea să ajute Dinamo
Ionuț Lupescu vrea să ajute Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 13:12 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 16:41

Ionuț Lupescu, care în prezent lucrează la Federația de Fotbal din Arabia Saudită, a vorbit despre situația lui Dinamo și despre încercările fanilor de a o ține în viață și de a plăti datoriile pentru a lua licența.

Fostul mijlocaș al „câinilor” este membru în DDB și recunoaște că i s-a propus în trecut să fie conducătorul programului. Acesta a refuzat atunci, dar spune că pe viitor se va întoarce pentru a da o mână de ajutor.

„Mai devreme sau mai târziu, o să mă întorc să ajut şi Dinamo, dacă oamenii o să-şi dorească acest lucru. Aşa cum am vorbit cu suporterii și cei care conduc programul. Acum 2-3 ani au venit la mine şi mi-au propus să fiu președintele programului lor. Le-am zis că eu nu pot, dar Cristi Hîldan sau Marius Niculae, care sunt în ţară, ar putea să ajute foarte mult. Până la urmă s-au hotărât cu Cristi Hîldan.

Şi mă tot tatonează. O dată la 6-7 luni mă sună cineva. Deocamdată am contract, sunt aici, dar important este să găsească o soluție. Mi-aş dori un program în care Dinamo să fie 100% al suporterilor”,  a spus Lupescu la TV Telekom Sport.

VIDEO Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

Citește mai multe știri despre Dinamo : 

Dinamo trage tare în ultimele etape din Liga 1! Miza: 100.000 de euro

Lupta pentru putere continuă la Dinamo » Motivul revenirii lui Pablo Cortacero la București

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
creeperno999
creeperno999  •  13 Martie 2021, 22:36

O sa aduca pe unul ca tahnoon nimer si ajungem in liga 4

viata_de_caine
viata_de_caine  •  13 Martie 2021, 22:16
Postat de Marcel Popa pe 13 Martie 2021, 16:56

Un articol scris degeaba,omul asta este la capatul lumii sub contract si voi il vedeti la Dinamo .La Dinamo sant probleme cu banii si cu orice .A zis si el ca sa nu taca si voi o luati de buna.

poate ajuta cu vrun investitor din zona aia araba, daca lucreaza la federatia nababilor.

dubluv
dubluv  •  13 Martie 2021, 17:47

sper sa nu se supuna la vot intoarcerea lui Lupescu, ca iar pierde.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează