FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Ganea, derapaj incredibil la adresa conducătorilor DDB: „Boschetarii ăia nu au ce să caute acolo să conducă! E un haos total. Tot cu minciuni, tot cu păcăleli și vrăjeli”

Ionel Gane, atac la liderii PCH
Ionel Gane, atac la liderii PCH

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 20:51 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 21:20

Ionel Ganea (48 de ani), fost atacant la Dinamo, a avut un derapaj dur la adresa lui Elias Bucurică, Nicu Tararache și Alexandru Anghel, liderii PCH și DDB care se ocupă de destinele clubului.

După ultimele rezultate ale „câinilor”, 0-6 cu FCSB și 1-2 cu FC Botoșani, „Ganezul” a răbufnit la adresa liderilor din Peluza Cătălin Hîldan, pe care îi consideră vinovați pentru problemele de la club.

„Cu suporterii ăia trei, boschetarii ăia trei: Elias, Tararache și Anghel. Ăia nu au ce să caute acolo să conducă. Să facă galerie și atât. Le-aș dau eu niște pumni în gură să se trezească la realitate!

 Ăia au dus Dinamo unde e acuma. Ăia trei! Și Anghel, creier prăjit de bibilică! Bagabonții ăia trei trebuie să dispară de acolo! Și nu știu dacă Iuliu Mureșan era așa potrivit pentru Dinamo”, a declarat Ganea potrivit Fanatik.

Nu a uitat umilința cu FCSB

Ganea a reamintit de eșecul din derby, 0-6 cu FCSB și „pune tunurile” pe alb-roșii.

„E foarte dureros ce se întâmplă la Dinamo. Așa ceva nu s-a întâmplat în istoria lui Dinamo să fie condusă cu 4-0 la pauză și să piardă cu 6-0. E un haos total acolo. Tot cu minciuni, tot cu păcăleli și vrăjeli. Că aducem, că facem și dregem, vrem rezultate și din păcate nu e chiar așa.

 Mă abțin să zic ceva de transferuri. După ce pierzi cu Steaua 6-0…. Dinamo nu mai sperie pe nimeni. În atac sunt probleme mari. Torje nu e o soluție în atac. A jucat toată viața lui în bandă. Cum să joci cu el vârf?

E Țîră. Să joace el, să tragă tare, să muncească suplimentar. A ajuns și la Dinamo! Nu poți să păcălești tot timpul. Să se pună pe picioare. Are calități, jucător bun, dar nu ajunge. Trebuie și muncă. Să aducă atacanți centrali”, a mai spus Ganea pentru sursa citată.

Ionel Ganea îi cere în atacul lui Dinamo pe Răducioiu, Dănciulescu sau Marius Niculae: „Să aducă două poze și buletinul!”

Fostul atacant face haz de necaz de stuația din atacul „câinilor” și îi propune pe unii dintre cei mai importanți golgeteri din istoria lui Dinamo să revină la echipă.

„Sună-l un pic pe Florin Răducioiu și spune-i să aducă două poze și buletinul să îl legitimeze și pe el. Dacă tot s-a ridicat interdicția. Mă bag și eu! Dănciulescu ce zice? Facem trupă. Sau măcar pe Niculescu pentru lovituri libere. 

Din patru facem o echipă. Eu mai bag o alunecare, un cot în piept, Răducioiu cu viteza, Danciu cu știința. Tot ce facem ceva. Mai glumim și noi, ce să facem! Purceaua e moartă în coteț. 

Dăm și noi soluții la oameni. Ia vezi, Marius Niculae ce zice? Ăla se mai antrenează! E maxim! Și e și mai tânăr ca noi. Sigur ar putea să mai joace”, a mai spus Ganea.

Citește alte știri din Liga 1:

Dezvăluire incredibilă despre Dan Petrescu făcută de un fost coleg: „Era cel mai fericit dacă pierdeam”

Gică Hagi, anunț despre viitorul stadion de la Constanța: „În doi ani, așteptăm să avem suporteri de la 15 mii în sus”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (180)
vendredi13
vendredi13  •  23 Septembrie 2021, 04:40

Condu tu mă Ganea. Un frustrat *** Ce caută cutare, ce caută cutare. Dar umărul nu știe să pună.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  22 Septembrie 2021, 15:27
Postat de Cel Mai Bun Soaie pe 22 Septembrie 2021, 09:00

Întrebare întrebătoare: după ce se aproba planul insolventei și or sa le revină bani DDB ce se fac cu acești bani? Rămân in contul asociației PCH sa facă ce vor cu acești bani acești 3 infractori și traseisti politici sau se vor transfera gratuit clubului Dinamo ca doar nu o sa le dea banii înapoi pe bilete oamenilor si pe cardurile DDB făcute special pt a ajuta clubul și nu asociația (ONG celor 3)

Daca taceai„filozof”ramaneai!DDB sunt finantzatori!Ei cand au dat banii(pentru ca Dinamo sa poata intra pe teren),nu au cerut garantii(ipoteci) si dobanzi ca bancile si prin urmare la masa credala ai calitatea de creditori chirografari(adica negarantati)-categorie de creditori carora li se distribuie bani numai daca...ramane ceva dupa„indestularea” creditorilor privilegiati(salariatii si fiscul) si garantati(bancile si cei care au ipoteci)!Dar s-au inscris la masa credala numai pentru a participa la votarea planului de reorganizare(se voteaza pe categorii de creditori)!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 Septembrie 2021, 15:17

Asa oricine poate sa critice!Sau sa insulte!Ca nu-i costa nimic!Si nici nu trebuie sa FACA ceva!Asa cum au facut si FAC cei din DDB!Dupa puterile lor!Dar FAC,nu stau pe margine si cauta cusururi!Ca altii-prea multi,din pacate!Daca nu erau aia-pe care-i injura Ganea-mai era Dinamo acum?Sau era desfiintzata inca de cand a dezertat meschinul ala de Negoita?

Vezi toate comentariile (180)
Comentează