FOTBAL  »  Superliga  »  SPITALIZARE

Ionel Ganea, dus de urgență la spital! Două scenarii: criză de epilepsie la Judecătorie sau stare de ebrietate! + prima reacție a fostului atacant

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 14:54

Ionel Ganea, 45 de ani, a fost fost transportat de urgență la spitalul din Făgăraș după ce i s-a făcut rău în sala de judecată. În timp ce cadrele medicale spun că este posibil să fi făcut o criză de epilepsie, martorii spun că ar fi fost în stare ebrietate, anunță bunaziuafagaras.ro. Fostul internațional că a fost doar un leșin.

update 15:20

Ionel Ganea a dat primele declarații despre starea sa.

Am avut termen în procesul de divorț. M-am simțit un pic rău, dar mi-am revenit. Am avut o stare de leșin. Nu e ceva grav. Din cauza emoțiilor și a stresului. Probabil s-au adunat toate. Acum sunt OK” , a spus Ganea pentru Fanatik.

„ În mod normal mănânc dimineața, beau o cafea, dar de data asta nu am mai apucat. S-au strâns oboseala, agitația, stresul. La spital mi-au făcut mai multe analize. Acum sunt bine. Nu mi s-a făcut nicio injecție”, a spus Ionel Ganea pentru Gazeta Sporturilor. 

Știrea inițială: Ionel Ganea, dus de urgență la spital!

Ionel Ganea a fost dus azi, în jurul prânzului la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Făgăraș, după ce ar fi leșinat în sala de judecată, unde era implicat într-un proces.

„Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. I s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital. Din câte am înțeles, își revenise când a ajuns ambulanța, dar l-a luat pentru investigații amănunțite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, Ionuț Zaharia, pentru sursa citată.

Potrivit unort martori, Ganea ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi făcut scandal la ieșirea din Judecătorie.

Medicii: „Posibilă criză de epilepsie”

David Levente, managerul Ambulanței Brașov, a declarat că doctorii nu ar fi constatat că Ganea a consumat alcool și că ar putea să fi avut o criză de epilepsie.

E vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitație, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă și buze. Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraș, asistenta spune că nu a simțit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simțit nimic”, a declarat David Levente.

„Eu am auzit că în copilărie avea epilepsie şi făcea spume la gură. Poate d-asta are şi aceste ieşiri nervoase” Costel Câmpeanu, în 2015, despre fostul său coleg de la Gloria Bistrița, pentru Fanatik

Ionel Ganea a vorbit cu presa dimineață

În această dimineață, Ionel Ganea a intervenit telefonic la postul Pro X și a vorbit despre fiul său, atacantul George Ganea, 19 ani, care luni a marcat două goluri în meciul Astra - Viitorul 1-4.

„Mă bucur pentru el că a reușit să marcheze! E format ca un jucător ofensiv, spre deosebire de mine. Eu am provenit din libero, apoi am fost mijlocaș la închidere și am avansat. Nu eu trebuie să îi proiectez viitorul lui. El trebuie să o facă singur. Să creadă în el că poate să ajungă cât mai sus pentru că are calități! În acest moment îi lipsește constanța, dar sper să se impună și să joace meci de meci”, a declarat Ionel Ganea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
albalbastru72
albalbastru72  •  09 Aprilie 2019, 19:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty
knuty  •  09 Aprilie 2019, 18:43

Are ce mostenii juniorul !!!!!***,tulburari de comportament,agresiv!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1100999166583261
Alex Marin  •  09 Aprilie 2019, 16:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează