FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - RAPID 0-2

Ionuț Badea, resemnat după înfrângerea cu Rapid: „Avionul nostru s-a prăbușit”

Ionuț Badea, antrenor UTA // foto: captură DigiSport +22   FOTO
Ionuț Badea, antrenor UTA // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 23:14 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 23:29

Ionuț Badea (46 de ani), antrenorul de la UTA, a reacționat după înfrângerea cu Rapid, scor 0-2.

„Înfrângerea e înfrângere, cu atât mai mult în fața propriilor suporteri. Nu e ceea ce ne-am așteptat, chiar dacă am fost ușor peste adversari în prima repriză și aveam speranța că lucrurile vor fi bune în repriza a doua. 

Din păcate, am ajuns la 0-1 în primul minut din repriza a doua și lucrurile au început să se schimbe, nu am mai luat deciziile corecte la momentele potrivite și am riscat mai mult fără a avea o organizare ofensivă ca în prima repriză. Deciziile nu au mai fost bune, iar adversarul ne-a mai surprins o dată pe contraatac”, a explicat Badea. 

MM Stoica e „vrăjit” de unul dintre jucătorii Rapidului: „Va însemna mult pentru fotbalul românesc. Am spus-o de când nu știa nimeni cine este”
UTA - RAPID 0-2
MM Stoica e „vrăjit” de unul dintre jucătorii Rapidului: „Va însemna mult pentru fotbalul românesc. Am spus-o de când nu știa nimeni cine este”

Ionuț Badea, după UTA - Rapid: „Avionul nostru s-a prăbușit”

Badea regretă că UTA nu a fructificat prima mare ocazie a partidei. În minutul 7, Otele l-a depășit ușor pe Belu-Iordache și i-a pasat lui Miculescu în centrul careului mare. David a reluat din prima, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

„Prima dată am «lovit» noi, dar din păcate nu s-a văzut pe tabelă. Am avut anumite situații clare pe care nu le-am fructificat, iar Rapid a reușit să închidă culoarele pe care ni le doream și să lovească pe contraatac.

Rapid are jucători cu multă experiență, care au reușit să gestioneze momentele cheie în favoarea lor. Cam așa s-a decis rezultatul. Fotbalul e un fenomen al momentului, dacă am fi marcat la ocazia lui Miculescu deja ar fi fost o altă partidă.

Am avut 11 șuturi către poarta adversă. Defensiv s-a pierdut din organizarea tactică pentru că am riscat mai mult, dar deciziile nu au fost cele mai bune. Sunt chestiuni pe care le-am văzut acum, am avut «vânt» foarte puternic din spate datorat suporterilor, dar avionul nostru s-a prăbușit astăzi. Sperăm să-l reclădim cât de repede putem”, a declarat antrenorul arădenilor. 

Trebuie să ne gândim cum trebuie să construim mai departe acest grup, iar în meciurile rămase să facem puncte. Diferența este mică, oricând poți ajunge la locurile de baraj sau la cele de sus din clasament.

- Ionuț Badea, antrenor UTA

Suporterii iau atitudine: „Încasările să ajungă în conturile jucătorilor”

Rapidiștii văd doar locul 1: „Unde e mai bine decât aici? Suntem cei mai valoroși” + Ioniță II, pus pe glume: „Noroc cu frizura nouă”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close