FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO „Din cauza asta FCSB ratează campionatul de 7 ani” » A identificat marea problemă a roș-albaștrilor și de ce seamănă cu PSG: „Lucrurile sunt foarte clare”

FCSB a debutat în noul sezon cu un semieșec, 1-1 cu U Cluj / Sursă foto: GSP +34   FOTO
FCSB a debutat în noul sezon cu un semieșec, 1-1 cu U Cluj / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 21:53 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 22:00

Tehnicianul Ionuț Chirilă, ultima oară la Academica Clinceni, a discutat la ediția de luni dimineață a emisiunii GSP Live despre pasul greșit înregistrat de FCSB în prima etapă a noului sezon, 1-1 pe teren propriu cu Universitatea Cluj.

Întrebat de moderatorul emisiunii care e motivul pentru care tinerii din echipa lui Toni Petrea întârzie să ofere randamentul scontat, Ionuț Chirilă a radiografiat jocul roș-albaștrilor, ajungând la concluzia că FCSB suferă la un capitol important, cel al forței grupului. 

Analiza lui Ionuț Chirilă: „Numai forța colectivă dezvoltă valorile individuale! Din cauza asta FCSB ratează campionatul de 7 ani”

„Am spus-o de atâtea ori...numai forța colectivă dezvoltă valorile individuale! Atâta timp cât FCSB încă nu este o echipă compactă, bine așezată și bine organizată, cu un joc polivalent, iar jucătorii au doar realizări sporadice și nu consistență, atunci nici ei nu se dezvoltă. 

Uită-te la PSG! E singura echipă din lume unde proprietar e o țară (n.r. - Qatar). Cumpără toți jucătorii din lume, dar niciodată nu câștigă Liga Campionilor. Asta demonstrează că un conglomerat de valori individuale adunate întâmplător, nu în baza unei filosifii de joc câștigătoare, nu poate să câștige competiția supremă, cu toți banii din lume. La o scară mai mică, la FCSB se întâmplă acest lucru.

Ei au niște jucători talentați, dar care nu se vor dezvolta până nu se vor sincroniza. (...) La FCSB încă nu există forța grupului! Din cauza asta ratează campionatul de 7 ani. Pentru mine, lucrurile sunt foarte clare”, a spus Ionuț Chirilă, în dialogul purtat cu moderatorul Costin Ștucan. 

Dumitru Dragomir: „FCSB nu ia titlul nici anul ăsta”

Imediat după FCSB - U Cluj 1-1, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a intervenit la GSP Live și a făcut o analiză în stilu-i caracteristic.

Dumitru Dragomir a apreciat curajul arătat de Erik Lincar și a tras o concluzie: „FCSB nu ia titlul nici anul acesta”. 

„Meciul mi-a plăcut. Chiar dacă Steaua, FCSB, și-a arătat slăbiciunile și U Cluj putea să câștige. Să știți că așezarea tactică a lui U Cluj a făcut ca meciul să decurgă așa. Lincar e un antrenor de mare viitor! Au făcut dublaj în permanență, au aglomerat în permanență. Mi-au plăcut mult, au alergat, au făcut pressing cu trei oameni.

Nu apărarea e problema la FCSB, ci mijlocul. În afara celor 2-3 înaintași, nu are pe nimeni care să construiască. Are câțiva care aleargă, dar nu fac marcaj, nu fac pressing. E o echipă de talente care nu ies în evidență. Nici Octavian Popescu nu are cum să joace, dacă mijlocul strică toate mingile.

Mă tem că Steaua nu ia nici anul acesta campionatul. Fundașul central de la Botoșani nu e rău, chiar dacă lovește prost mingea. Cu stângul nu dă deloc, cu dreptul dă prost. Dar dă binișor cu capul, aleargă bine. E destrăbălat așa. Nu știu câți ani are, dar ar putea să mai crească în valoare”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

FOTO / Imagini spectaculoase surprinse de fotoreporterul GSP în duelul FCSB - U Cluj 1-1

+30 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

Mihai Stoica, devastator după remiza cu U Cluj: „Sub orice critică!” » Jucătorul distrus: „Cum să faci așa ceva?”

MM îl pune la punct pe Tănase cu date din interior: „De ce n-am pasat, Tase? E prima dată în viața mea când văd așa ceva”

Incredibil! Pe cine și-au vărsat nervii cei de la FCSB pentru că sistemul VAR n-a funcționat la meciul cu U Cluj: „Fan festivaluri și drogați”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tataika
tataika  •  19 Iulie 2022, 05:30

ionut chirila, un om de fotbal...

contrabas3
contrabas3  •  19 Iulie 2022, 00:03

Coman e bun, dar nu pe poziția pe care îl bagă Jijiiii (sperând să dea goluri). Becali e disperat să-l bage în echipă, să aibă meciuri jucate, că poate poate îl vinde prin țările arabe sau cine știe pe unde, ca să mai scoată ceva din investiție. Dar asta - Coman titular meci de meci, ca să îl vadă impresarii - nu e o strategie cu care câștigi meciuri. Slab antrenor e Jijiiii!

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  18 Iulie 2022, 23:27

Marea problema este nea Cici.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează