LIGA 1  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // Ionuț Chirilă iese la atac: „Dinamo era Barcelona României, cu 7 jucători de la mine. De ce nu mi s-a dat o șansă? I-am adus lui George Copos 12 milioane de euro”

Ionuț Chirilă
Ionuț Chirilă

Luni, 20 Mai

Ionuț Chirilă, 53 de ani, a fost prezent la GSP LIVE și i-a răspuns unui cititor care l-a întrebat de ce nu a avut rezultate și de ce nu antrenează în prezent și a dat vina pe Petre Buduru, fost conducător la Dinamo, și pe George Copos, fostul patron de la Rapid.

Vezi în video ce a răspuns Ionuț Chirilă 

 

 

„I-aș spune domnului «Normal Price» (n.r. - nick-ul fanului) că toate lucurile le zic din practică. Nu din teorie. De ce după ce am făcut o echipă care a câștigat tot în România și care era considerată Barcelona a României, vorbesc de generația lui Dinamo, și după ce am calificat o echipă la campionatul european și aveam 7 titulari în echipa lui Dinamo, Tararache, Petre, Hîldan, Dinu Cezar, Irinel Voicu, Lică Laurențiu și Eugen Popistașu nu am fost pus antrenor la Dinamo? A fost Marian Bondrea și eu secund. De ce? Să ne răspundă Petre Buduru.

Sau poate să ne răspundă Chiajna de ce l-a dat afară pe Ionuț Chirilă care a transformat-o într-o afacere profitabilă? Dar poate să ne spună cineva de ce lui Ionuț Chirilă, care i-a făcut 12 milioane de euro lui George Copos la Rapid, cu Raț, Bratu și Daniel Niculae, nu i s-a dat Rapidul?”, a declarat Ionuț Chirilă la GSP LIVE.

Citește și:

Ionuț Chirilă la FCSB? Cine e antrenorul convins că poate salva echipa lui Becali: CV modest, câteva realizări la juniori și multe controverse

Comentarii (8)

alexbarosanu  •  21 Mai 2019, 19:29

Hahahahahahahah. Dinamo cica era considerata barcelona romaniei!!! Hahahahahahah Control medical de specialitate! Urgent!

mrtweaks  •  21 Mai 2019, 18:45
Postat de Vlad Hartea pe 20 Mai 2019, 20:23

Cat de complexat poate sa fie baiatul asta !! Nu degeaba idolul sau, Mircea Lucescu, i-a dat cu flit, iar Chirila acum il critica pe unde apuca !! Cred ca daca marele ziarist Ioan Chirila ar avea posibilitatea sa vada in ce hal au ajuns baietii lui, ar cere urgent sa se intoarca in gropa !!

Da, si-ar renega baietii imediat, numai ca sa fie de-acord cu voi, "fanii". N-am dubii. :-)))))

ray51  •  21 Mai 2019, 08:07

VERBUL nu este suficient intr-o meserie ca cea de antrenor.

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
02:00 Fotbal, Copa America

Japonia - Chile

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 2, Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

Campionatul European: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

România - Croaţia

TVR 1
22:00 Fotbal, EURO 2019

Anglia - Franţa

TVR 1
Program TV complet

U21