FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Chirilă la Dinamo? Florin Prunea a răspuns tranșant la GSP Live

Ionuț Chirilă
Ionuț Chirilă

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 10:17

Florin Prunea (50 de ani), managerul general al lui Dinamo, a oferit detalii despre instalarea noului antrenor al echipei. Prunea exclude vehement numirea lui Ionuț Chirilă, 53 de ani, cel care e favoritul fanilor în sondajul găzduit de GSP.ro. 

 

„Avem discuții cu mai mulți antrenori, vom vedea ce decizie vom lua. Mangia, Bonetti și Uhrin sunt antrenori foarte buni, dar nu doar cei trei sunt pe listă.

Ionuț Chirilă e apreciat de suporteri, a crescut o generație de excepție, dar nu se pune problema ca el să vină. L-am avut la Iași, îl cunosc, îl apreciez. Știe foarte bine de ce a plecat de la Iași, nu i-am căutat eu nod în papură. A fost vorbă de lipsa de rezultate”, adăugat Prunea.  

Prunea și Ionuț Chirilă au colaborat în 2014 la, Poli Iași. Fostul portar a jucat un rol determinant în plecarea antrenorului, care l-a acuzat apoi în presă pe Prunea că a uneltit destuituirea sa. 

7 echipeechipe are Ionuț Chirilă în CV: Electromagnetica, Focșani, Jiul, UTA, Chiajna, Poli Iași și Târgu Mureș

Chirilă a acordat ieri un amplu interviu pentru GSP.ro, în care a explicat, cu lux de amănunte, motivele pentru care Ionuț Negoiță ar trebui să recurgă la serviciile sale. Citește interviul integral AICI!

Vezi și: EXCLUSIV Ionuț Chirilă, favorit în sondajul GSP: „De 20 de ani aștept! Nu cred că fanii nu-l vor susține pe omul care l-a inventat pe Cătălin Hîldan”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
andrei.33
andrei.33  •  23 Iulie 2019, 22:18

Chirila, favoritul caror "fani" in sondaj? Aia care au votat la misto? GSP = cascadorii rasului si doar la misto va putem lua ca serios e imposibil. Trebuie sa va luati voi in serios intai.

105662257060988
Eugen Qy  •  23 Iulie 2019, 16:08
Postat de dvd1 pe 23 Iulie 2019, 12:17

afara cu Pruna

Pai Pruna e buna la TUICA sau haideti sa nu fim rautaciosi si la Gem. La fotbal s-a vazut cat de bun e, sau a fost, EXACT la meciul cu SUEDIA ... In rest mai bine ar tacea ca aproape numai prostii spune !

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  23 Iulie 2019, 15:51

Cand il aud cum vorbește, imi lasă impresia ca toti antrenorii sunt niște novici care habar n au pe ce lume se află. Fără doar și poate,sunt și antrenori slab pregătiți, poate majoritari.Dar ca să dai crezare lucrurilor de le spune înseamnă să fii cel puțin naiv.Imi aduce aminte intr o oarecare măsură de neamțul DAUM,avea un discurs diferit,dar ideile in mare erau convergente. Sincer,nu,nu cred in logoreea verbală a domnului Chirilă. Realitatea e cu totul alta,teoria e teorie și cam atât. Cam la fiecare nivel se caută tot ceea ce se poate gasi mai competitiv, așa că să fim serioși. Dacă un practicant al fotbalului nu lovește corect balonul și nu i in stare sa dea o pasă de 3 metri,nu va reuși nici Chirilă și nimeni din lumea asta să facă din acel jucător unul de top.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează