FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Chirilă, enervat de un șef de la Dinamo! Derapaj în direct: „Trebuie dat afară! Înseamnă că îi face oligofreni pe jucători”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 12:14 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 12:54

Ionuț Chirilă a comentat în termeni duri situația de la Dinamo și l-a atacat pe Mario Nicolae, team managerul „câinilor”.

Fost antrenor la juniorii echipei din „Ștefan cel Mare”, Chirilă s-a enervant din cauza oficialului lui Dinamo și a avut un derapaj în direct, considerând că Mario Nicolae îi jignește pe actualii jucători ai lui Uhrin.

Ionuț Chirilă se ia de Mario Nicolae: „Afară de la Dinamo”

„Am primit un mesaj de la cineva din conducerea lui Dinamo și mi-a zis că Mario Nicolae a făcut toate transferurile. Da, mi se pune pata! Mi se pune pata când cineva de la Dinamo spune că salvarea de la retrogradare ar fi o performanță imensă! Trebuie dat afară! Dar nici nu avea ce să caute acolo.

Când spui că salvarea de la retrogradare ar fi o performanță imensă înseamnă că îi faci oligofreni pe jucători! Chiar am înnebunit cu toții? Un conducător ar trebui să-i ridice pe jucători. Ce o să creadă jucătorii despre ei? În play-out, dacă ai câștiga două meciuri, ești pe primul loc...

Selecția trebuie făcută în baza unei filosofii de joc câștigătoare. Și nu e o problemă la nivelul conducerii. Echipa asta nu e antrenată! Nu merge cu heirupsime! O să vină conducătorul și îi va înregimenta pe jucători în trasee și automatisme de joc? Dacă echipa nu e antrenată poate să vină Braida, Galliani și Agnelii, că tot 1-4 o să fie cu Gaz Metan! Ce, eu aveam conducere la Chiajna?!”, a spus Chirilă la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

DDB îl vrea pe Prunea înapoi la Dinamo » Reacția fostului portar: „Să-mi facă ofertă!”

EXCLUSIV O legendă a lui Dinamo nu mai suportă: „E cea mai mare RUȘINE din istorie! Să plece toți, au distrus echipa!”

DDB, ședință de ultimă oră cu Mario Nicolae: „Ia zi, vere, cu ce ai ajutat echipa?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bjk86
bjk86  •  26 Aprilie 2021, 14:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  25 Aprilie 2021, 19:04

De ce doar Chirila are curajul sa spuna direct ca Mario Niculae a ingropat dinamo

dd_696
dd_696  •  25 Aprilie 2021, 15:40
Postat de harapjam pe 25 Aprilie 2021, 13:00

sa vina dna-ul daca voluntari nu o sa scoata cel putin egal cu vitan barzesti. este blat. andone acum cateva luni,mai exact in august anul trecut spunea ca vrea ca voluntari sa fuzioneze cu vitan barzesti daca retrogradeaza vitan barzesti. sa vina dna-ul.

mars 'napoi la coada vacii; primattele sa stea unde la e locul si sa tina ciocul strans

Vezi toate comentariile (4)
Comentează