FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE DDB, ședință de ultimă oră cu Mario Nicolae: „Ia zi, vere, cu ce ai ajutat echipa?!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 18:30 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 18:34

Un grup de suporteri a asistat, așa cum a putut, la meciul lui Dinamo cu Gaz Metan (1-4), de vineri seară. Dacă pe durata partidei au agitat steaguri și au încurajat echipa, la final, fanii nu au mai rezistat și au răbufnit la adresa „câinilor”. 

UPDATE, ora 18:30. DDB Mehedinți, discuție cu Mario Nicolae: „Ia zi, vere, cu ce ai ajutat echipa?”

DDB Mehedinți a revenit cu un alt comunicat după o discuție avută cu managerul sportiv al „câinilor”, Mario Nicolae, care și-a justificat activitatea la Dinamo și le-a dezvăluit cum a ajutat el echipa de la venire. 

Începem discuția, noi, și el. Prima întrebare care a stat pe buzele tuturor a fost legată de modul de selecționare a jucătorilor aduși de el la Dinamo. Înțelegându-ne furia, ne-a cerut doar două minute să îl ascultam. I-am dat credit! A început să vorbească cu noi pe un ton calm, calmitate care se regăsește în discursul oamenilor sinceri. Ne-a spus clar și ferm că a adus ce i s-a cerut, principalele criterii fiind cele financiare. La fel ne-a spus că numele propuse de el au fost ușor de scris pe listă datorită multelor refuzuri pe care el le-a primit. S-a văzut pus în fața unei liste cu câteva nume pe care la rândul lui le-a dat mai departe, factorii de decizie urmând să analizeze aceste propuneri. Deci vorba lui ,,Le-am dat ce mi-au cerut". După analizele video Wyscout, accesul pe acest cont fiind facilitat de către el, propunerile lui au fost acceptate inclusiv de către antrenori. În linii mari, aici s-a încheiat discuția legată de transferurile făcute de Mario Nicoale. 

Reducându-ne pentru un moment la tăcere, olteni fiind, din papornița plină cu întrebări am scos-o pe următoare: ,,Ia zi, vere, cu ce mai ajutași tu clubul ăsta?". Ne-a cerut calm să îl ascultăm pentru încă două minute, calmitate dată probabil și de icoanele care-l înconjurau. A început prin a enumera faptul că Dinamo nu are cabinet de recuperare, recuperarea jucătorilor făcându-se gratis la o clinică prin intermediul lui, Nemec și Eșanu putând să confirme acest lucru. Tot cu ajutorul lui, câțiva juniori ai echipei au fost ajutați cu două mese pe zi la un restaurant al unui apropiat de-al lui, cand a venit el in club, în data de 15.01.2021, clubul neasigurând nici măcar o masă pe zi acestor juniori. Aflând tot ce ne interesează de activitatea lui la club, profitând de transparența dată de discuție, am întrebat despre spiritul echipei, despre existența unei motivații reale și despre psihicul băieților. SUNT LA FEL CA NOI!

Comunicat DDB Mehedinți

Primul răspuns la apel De multe ori supărările aduc împăcări! Aseară după febra meciului, l-am contactat pe Mario...

Posted by DDB Mehedinti on Saturday, April 24, 2021

Știrea inițială

Pe lângă apostrofări, cel mai vehement a fost contestat managerul sportiv Marius Nicolae, precum și jucătorii. Paul Anton ar fi fost singurul care a mers să dialogheze cu fanii, conform jurnaliștilor prezenți la Mediaș.

„Rușine!”, „Vrei să ne bagi în B?!”, „Vă bateți joc de noi” au fost printre cele mai blânde reacții ale suporterilor. Suflarea roș-albă a acuzat în ultima perioadă managementul defectuos al grupării, transferurile eșuate, care au contribuit la faptul că echipa a ajuns pe loc retrogradabil. 

Văzuți inițial ca niște salvatori ai clubului, cei din board-ul DDB au devenit noile ținte ale acuzelor suporterilor, iar opiniile sunt din ce în ce mai dure în mediul online. Pe lângă injurii, sunt și socios care au amenințat că și-au revocat cardurile și statutul de membri! Totodată cei de la DDB Mehedinți au emis un comunicat prin care au solicitat urgent răspunsuri la diverse chestiuni care sunt gândite de foarte mulți fani, anume activitatea board-ului DDB, acționar minoritar al grupării. 

Iată comunicatul și întrebările adresate de cei din DDB Mehedinți, încă dinaintea partidei de la Mediaș:

Apel către Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Numărătoarea inversă

Etapele trec, iar sfârșitul sezonului se apropie. Mai sunt 26 de zile până la ultima etapă din play-out, iar vremurile nu sunt deloc ușoare.

Suntem conștienți că vom fi criticați pentru ceea ce vom spune în această postare, dar ne asumăm acest lucru.

Cei care și-au expus punctul de vedere prin diferite comentarii, au primit în schimb ( de la anumiți membri ) întrebarea clasică: ”De ce arunci cu noroi în DDB? Ai card DDB?”.

Noi mereu ne-am făcut datoria și considerăm că avem dreptul să spunem ce ne deranjează.

Nu există deloc transparență în acest proiect !

1. Cum s-a luat licența când mulți jucători nu au fost plătiți (juniori plus unii ce au plecat de la echipă)?

2. Cu ce bani mai exact s-a plătit licența? Suma strânsă de la meciul cu Kiev a intrat în club dupa termenul de plată a licenței.

3. Câți bani se strâng pe lună din bilete plus donații(tricouri sau altceva)? Există ceva hârtii care să dovedească asta?

4. Unde se duc banii strânși mai exact?

5. Cum s-a plătit datoria pentru Săftica în două zile? Banii din bilete intră după câteva zile în cont.

6. De ce de fiecare dată când îndreptăm anumite săgeți către boardul DDB suntem eliminați de pe grupuri/criticați ?

7. De ce mereu ni se răspunde cu ”Lăsați DDB-ul să își facă treaba"?

8. În loc să primim aceste cuvinte acide, de ce nu primim răspunsurile și dovezile la întrebările puse? Acest lucru ar arăta că nu este nimic de ascuns.

9. Cine sunt cei 9 misterioși din spatele programului DDB ?

10. Cristi Hîldan este președintele DDB sau este pus doar pentru imagine ?

11. Ce plănuiește DDB pe viitor ? Ideile care se discută trebuie să fie publice pentru membrii DDB. (Exemplu proiectul Socios de la clubul Union Berlin)

Mario Nicolae a adus jucători mediocri pe bani mulți, dar ce contează când sunt banii suporterilor ?

Acest personaj caraghios parcă desprins dintr-un film Disney, este criticat într-una și cu toții ne dorim să dispară de la club. De asemenea să nu uităm că dânsul a mai retrogradat cu alte echipe.

De ce nu este schimbat ? Există anumite interese pentru care este păstrat ?

Este nevoie de oameni profesioniști în acest domeniu (nu doar pe postul domnului Nicolae), altfel la anul o să fim exact în aceeași situație sau chiar mai rău, retrogradați, iar apoi desființați.

„Donăm pentru Dinamo, nu pentru jucători" o altă replică pe care des o primim. Facem totul pentru Dinamo, însă tot jucătorii sunt cei care pășesc și evoluează pe gazon, de ei depinde totul acum.
Facem un apel către conducerea DDB și o rugăm să ne răspundă, deoarece este singurul mod prin care acest bulgăre de reticență poate dispărea. Rămânem lângă programul DDB, însă vânzarea biletelor a scăzut 50% din cauza rezultatelor jalnice și 50% din cauza lipsei de transparență.

Sperăm că este primul și ultimul apel făcut de noi. În plus, șampaniile nu ar trebui deschise după fiecare victorie a echipei, mai este mult de jucat și mult de lucrat la capitolul ,, transparență și conducere 

 

VIDEO Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fanii CSA Steaua râd de Dinamo! Le-au promis jucătorilor o primă pentru retrogradare: „Suma poate ajuta la destinderea lor în diferite cluburi de manele”

Ilie Dumitrescu a explicat ce mare eroare a făcut Uhrin jr.: „E urât ce se întâmplă la Dinamo”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
toni_soare
toni_soare  •  25 Aprilie 2021, 23:03

Oke! Toate bune și frumoase, dar cine a ales Boardul DDB și de ce nu au fost păstrați Juan Camara pentru 2000 euro, Gonzales pentru 1000 euro în plus față de ce s-a adus iar exemplele pot continua. Iar negocierea cu diminuarea salariilor a fost (..esti de acord cu diminuarea sau pleci, noi atât putem oferi), participanți la negocieri fiind X și Y din partea DDB, totală transparență!!! Au fost aduși jucători pe posturi deja dublate, fără a se încerca în nici un fel negocierea cu străinii care au dat randament(să ne aducem aminte cum stăteam în decembrie)+ promisiuni față de cei care au rămas(prima de Crăciun) adică nimic. Așteptări tot sunt, dar echipa a ajuns la acest ultim nivel sub conducerea DDB nu a lui Cortacero, Negoiță sau alți șnapani. Alo!Boardul...asumați-vă *** în care ați băgat echipa, stați deoparte și hai să angajăm profesioniști....PS Sper să vă vină mintea la cap, să folosiți fondurile DOAR PENTRU ECHIPĂ și să nu ajungem să retrogradăm pe mâna unor suporteri, chiar și bine intenționați....Un membru DDB și atât

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  25 Aprilie 2021, 09:45

Problema este ca jucatorii adusi de Mario Nicolae sunt impusi de el titulari in detrimentul altora care merita sa joace !

paolo11
paolo11  •  25 Aprilie 2021, 06:59

Sunt curios cum o sa va scoata Prunea din ***, așa cum se lauda.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează