FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 4-1

Fanii CSA Steaua râd de Dinamo! Le-au promis jucătorilor o primă pentru retrogradare: „Suma poate ajuta la destinderea lor în diferite cluburi de manele”

Fanii Stelei rând de Dinamo
Fanii Stelei rând de Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 09:44 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 10:14

Dinamo a pierdut fără drept de apel pe terenul lui Gaz Metan, 1-4, și are tot mai multe probleme în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Formația lui Dusan Uhrin este pe locul 9 în play-out, cu 15 puncte, iar fanii celor de la CSA Steaua profită de moment pentru a-i ironiza pe „câini”.

Într-un mesaj postat pe Facebook la finalul meciului de la Mediaș, suporterii Peluzei Sud Steaua s-au amuzat pe seama echipei din „Ștefan cel Mare” și le-au promis jucătorilor 10.000 de euro, dacă vor retrograda la finalul sezonului.

Atentie, acesta nu este un pamflet!

Ne aflam in fata unui moment crucial si, dorim pe aceasta cale, sa ne anuntam contributia si sa premiem performanta jucatorilor dinamovisti.

Consideram ca eforturile pe care acestia le depun sunt peste limita imaginatiei si dorim sa anuntam pe aceasta cale ca ii vom premia la sfarsit de sezon in cazul unei reusite.

Asadar, Sud Steaua ofera ca prima jucatorilor dinamovisti suma de 10.000 euro in cazul retrogradarii. Da, ati citit bine. Daca Dinamo retrogradeaza, noi le premiem jucatorii.

Stim ce inseamna sacrificiul jucatorilor si suntem de parere ca aceasta suma poate ajuta la destinderea acestora in diferite cluburi de manele, cluburi cunoscute nu doar de ei, cat si de suporterii acestora.

Acestea fiind spuse, dorim ca informatia sa ajunga la jucatorii neplatiti si batjocoriti sub emblema lui Dinamo. Ei merita mai mult, nu bataia asta de joc.

Cu cat mai repede,cu atat mai bine!

Inainte!
- comunicat Peluza Sud Steaua

Cifre HORROR pentru Dinamo:

  • Dinamo a stabilit deja recordul de înfrângeri, 19 la număr. În ediția precedentă, roș-albii au avut 17 eșecuri, iar în 1997-1998 - 14.
  • Atacanții formației au strâns 14 etape fără să înscrie în Liga 1.
  • Dinamo nu a mai învins de 13 etape, răstimp în care a adunat doar 3 puncte și a marcat de 4 ori (Filip, Achim, Sorescu și Grigore).

Dinamo și CSA Steaua s-ar putea duela în sezonul viitor în Liga 2, dacă formația alb-roșie va retrograda, iar „militarii” trec de cele două meciuri din barajul pentru promovare.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Citește mai multe știri despre Gaz Metan - Dinamo 4-1:

Ilie Dumitrescu a explicat ce mare eroare a făcut Uhrin jr.: „E urât ce se întâmplă la Dinamo”

Uhrin, misiune tot mai grea la Dinamo: „Nu poate să facă multe! A fost o surpriză că a acceptat”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (129)
mda....
mda....  •  29 Aprilie 2021, 14:52
Postat de cunoscatorul13 pe 24 Aprilie 2021, 14:17

respect Cortacero !

Iti doresc si tie ce ii doresc lui cortacero.A spus bine cineva ca noi romanii,ne meritam soarta..

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  25 Aprilie 2021, 03:44

Vestele cand le returnati ?? Nu de alta, dar o sa va facem altele, mai frumoase ,in dungi, cum sunteti obisnuiti :))))))))))))))

creeperno290
creeperno290  •  24 Aprilie 2021, 22:39

Se plang de jucatori neplatiti dar daca ne baga noua MAI cati bani le baga lor armata, jucam pentru titlu. Aveam buget mai mare decat cel care vroia cortacero sa-l faca

Vezi toate comentariile (129)
Comentează