FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Ionuț Chirilă vrea să antreneze la FCSB: „Garantez titlul cu credit de 500.000 €” + „Becali te calcă pe cap, are instinct de anaconda”

Ionuț Chirilă
Ionuț Chirilă

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 09:59

Ionuț Chirilă, 53 de ani, a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre situația de la FCSB și despre greșelile făcute în privința numirii antrenorului.

Vezi în video ce spune Ionuț Chirilă despre FCSB

 

 

„Steaua, cu de trei ori bani mai puțini, poate face de trei ori mai mare performanță! Semnez și garantez! Dacă sunt antrenor la Steaua, garantez cu credit de 500.000 de euro că iau titlul. Dacă pierd titlul, Gigi poate să-mi ia banii, iar eu îi restitui și toate salariile”, a declarat Ionuț Chirilă la GSP LIVE.

„Gigi Becali are instinct de anaconda”

Ionuț Chirilă a vorbit și despre dificultățile pe care le întâmpină în relația cu Gigi Becali antrenorii care semnează cu FCSB.

”Numirile de antrenori la FCSB nu s-au făcut pe criterii de competență. Nu sunt de acord când lumea îl atacă pe Gigi Becali pentru că se bagă la el la echipă. Are miros și instinct de anaconda. Dacă simte că un om e slab, îl calcă pe cap. Gigi se bagă pentru că el face anumite greșeli.

Un antrenor care ajunge la Steaua trebuie să treacă anumite etape: copii, juniori, echipă națională de juniori, 3-4 echipe de Liga 2, echipă națională de tineret și 3-4 echipe de Liga 1. Așa cum am făcut-o eu. Au făcut și alții, nu mulți. Așa ajungi la maturitatea de a gestiona un club ca Steaua.

Șții care a fost greșeala de la FCSB? Gigi să înțeleagă că echipa face jucătorii, nu invers. La FCSB mereu s-a făcut o selecție întâmplătoare. S-a pus carul înaintea boilor. S-a făcut selecție și după aceea s-a încercat să se facă o filozofie de joc câștigătoare”.

Ar schimba tactica

  • „Eu aș spune «Vreau să joc 4-4-2, să trec în 3-5-2, după aceea în 4-2-3-1 și în 4-5-1». De ce ? Nu poți împotriva Voluntariului cum joci contra Craiovei și nu poți juca împotriva CFR-ului cum joci cu Dinamo. Steaua trebuie să devină o echipă polivalentă, la care poți schimba din mers sistemul de joc”

„Gigi Becali trebuie să învețe fotbal cu antrenorul pe care-l are. Gigi este un om modest și cu capul pe umeri. E înconjurat de oameni care îl înfluențează și se dau specialiști. S-au făcut greșeli la Steaua” Ionuț Chirilă

Citește și:

Gigi Becali dezvăluie ce răspuns i-a dat azi Edi Iordănescu: „Vreau un antrenor creștin la echipă!” + „Un tehnician foarte mare m-a sunat să bem o cafea”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
cneius
cneius  •  21 Mai 2019, 15:48

Stie cineva de ce Chirila nu antreneaza niciunde ? E dur cu jucatorii si/sau se cearta cu conducatorii ?

fulk_nerra
fulk_nerra  •  21 Mai 2019, 15:00

si la cacealma trebuie sa te pricepi, iar Chirila pare sa fie foarte bun la asa ceva. Sunt convins ca multe banci se vor oferi sa-i dea o juma' de milion de euro credit garantat cu titlul in Liga I :)

adriann_
adriann_  •  21 Mai 2019, 10:29
Postat de alexyulyan pe 20 Mai 2019, 21:16

Urmatorul articol o sa fie...il vrei pe Ionut Chirila la FCSB? :))

DAAAAAAA!!!!!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close