FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 2-1

Ionuț Cioinac își cere scuze după ce l-a jignit pe Sebastian Colțescu: "Era «la cald», după un meci special pentru mine"

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 17:11

Ionuț Cioinac nu a terminat pe teren partida cu Dinamo, după ce arbitrul Sebastian Colțescu l-a eliminat pe fotbalistul ieșenilor. Jucătorul a dat câteva declarații nepotrivite la adresa "centralului" din Craiova, dar a ținut să își ceară scuze.

"Clar nu trebuia să spun acele vorbe legate de viața personală a lui Colțescu. Era «la cald», după un meci mai special pentru mine, în condițiile în care aveam o revanșă de luat față de Dinamo.

Îmi pare rău de acea ieșire și îi cer scuze, pe această cale, lui Colțescu. Noi trebuie să ne vedem de treabă pe gazon și să nu mai avem astfel de refulări. Promit că în cazul meu a fost ultima", a precizat Cioinac.

Citește și: Atac grotesc al unui jucător după Dinamo - Iași! Ce spune despre Colțescu: "Nu mai gândește după tentativele alea de omor"

Decizie de ultimă oră! Prima măsură după declarația grotescă a lui Cioinac la adresa lui Colțescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  28 Noiembrie 2017, 09:57

Ce revanșa sa iei mai provincialule?

fibra
fibra  •  27 Noiembrie 2017, 18:15

Mai Cioi, ca ti-am uitat numele,dupa ce te comporti ca un b@d@r@n,iti cer scuze ca sa nu fii suspendat, nu ca te-a cuprins vreo remuscare,ca nici nu stii ce e aia.Ar trebui sa stai pe bara multe etape si sa mai lucrezi un pic la ce inseamna buna crestere.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Noiembrie 2017, 18:00

Da, aveai de luat o revansa pentru prestatia catastrofala pe care ai avut-o la Dinamo. In loc sa-ti ceri scuze pentru daunele produse, tot tu ai de luat revanse.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează