FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 2-1

Atac grotesc al unui jucător după Dinamo - Iași! Ce spune despre Colțescu: "Nu mai gândește după tentativele alea de omor"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 00:54

Ionuț Cioinac a văzut două cartonașe galbene în minutul 50, când a protestat la decizia lui Sebastian Colțescu, cel care a dictat o lovitură de pedeapsă pentru Dinamo. (Detalii)

"Nu i-am zis nimic domnului Colțescu. A venit la mine și mi-a spus că l-am împins și l-am făcut nesimțit. Eu m-am dus la el și doar l-am atins. Mi-a dat mie roșu ca să intre Dinamo în play-off. Noi, Poli Iași, nu avem voie în play-off. Uitați-vă ce a făcut acest Colțescu. Lui Frăsinescu i-a dat al doilea galben în tușă.

Vine următorul meci cu Astra și nu trebuie ca Iașiul să intre în play-off. Mi-a zis cineva că nu ar fi fost 11 metri. Nu am văzut faza, nu pot să zic. Nu poți să inventezi că eu l-am împins și l-am făcut nesimțit. Sunt bărbat, dacă îi ziceam așa recunoșteam.

Vă jur cu mâna pe inimă că nu l-am făcut nesimțit. După tentativele alea de omor (nr. suicid) nu mai gândește", a declarat Cioinac la TV Telekom Sport.

clasament l1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  26 Noiembrie 2017, 12:42

A fost cel mai slab joc al Iasului din ultimul an...Cioinac a intins coarda prea mult ! Intentionat ? Putem crede asta...Blat ? Foarte posibil,iar incercarea unora de a-l masca e stravezie...Rusine celor care masluiesc fotbalul !

164609984023475
Costel Ivascu  •  26 Noiembrie 2017, 09:53

Dinamo NU BAGA bani sa-si faca echipa,Neg. Ia jucatori veniti gratis,din cauza asta suportere dinamovist,de 10 ani nu ati luat un titlu,nu ca nu ati face smecherii.!!!!?????

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Noiembrie 2017, 09:53

Chiar daca penaltyul a fost acordat cu usurinta ,atitudinea lui Cioinac este una urata. Nu are voie sa barfeasca pe nimeni. Sa-si vada de treaba lui. Iasul recidiveaza in atitudine nesportiva .Scandalagii ! Cred ca educatia este de vina .Lipsa ei.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează