FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 2-1

FOTO Penalty cu scandal în Dinamo - Poli Iași » Un jucător a fost eliminat

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 22:01

La scorul de 1-1, Salomao a obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 50 al partidei dintre Dinamo și Poli Iași disputată pe stadionul Ștefan cel Mare, după un fault al lui Tiago. "Câinii" au învins cu 2-1.

Ieșenii au protestat vehement, iar Ionuț Cioinac, fostul jucător al "câinilor", a văzut două cartonașe galben în decurs de 15 secunde și a fost trimis la cabine. Cioinac a continuat protestele și n-a vrut să iasă de pe teren moment în care arbitrul Sebastian Colțescu a arătat că va opri partida în cazul în care fotbalistul nu va ieși de pe teren.

Paul Anton și-a asumat riscul executării loviturii de la 11 metri și a transformat-o fără nicio problemă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
montgomerry
montgomerry  •  26 Noiembrie 2017, 20:02

Pentru Campionatul Romaniei a fost penalty. In Anglia sau Germania am dubii ca s-ar fi acordat. A si in Spania ar fi fost sigur penalty. Cat depre eliminare, cred ca Cioinac? l-a injurat pe arbitru,altfel nu i-ar fi acordat doua galbene pentru proteste in cateva secunde. Apoi dupa declaratia data la final de jucator, lucrurile sunt clare. Cred ca merita vreo 5,6 etape de suspendare pe putin. Nu e normal sa spui asta, tu ca jucator despre un arbitru la tv. Reactia lui Trica mi se pare impardonabila.

pupufcu
pupufcu  •  26 Noiembrie 2017, 16:30

A fost sau nu contact intrarea lui Tiago este de amator. Nu se fac/încearcă astfel de deposedări în careu.

luc11
luc11  •  26 Noiembrie 2017, 12:28

piedica a fost, dar a contat ca Salomao nu a cautat contactul, sa ne amintim ca in tur Nedelcearu a fost eliminat usor, dar acoperit de regulament, ceea ce s-a intamplat si cu Cioiniac

Vezi toate comentariile (50)
Comentează