FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Lupescu, mesaj nemilos pentru conducerea lui Dinamo: „Nu există nicio strategie! Totul e de azi pe mâine”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 13:40 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 14:06

Ionuț Lupescu, fost jucător și membru Elite DDB, a criticat situația de la Dinamo.

Fostul mijlocaș este de părere că la clubul alb-roșu nu există nicio strategie clară și nu este convins de achizițiile făcute de Dinamo după ridicarea interdicției de a face transferuri.

Ionuț Lupescu a criticat vehement situația lui Dinamo

„Au venit jucători liberi de contract, dar e greu să găsești jucători de calitate mare liberi de contract în timpul campionatului. Așa au decis cei trei acționari din PCH, cu DDB, să intre în insolvență, după care au pus o conducere executivă. Să le dăm credit un an, să vedem ce fac.

M-au căutat anul trecut, când erau la retrogradare. Am încercat să le dau un sfat. Am văzut că sfatul meu a fost bun și i-a ajutat să scape de retrogradare, dar acum au luat-o pe altă cale și îi lăsăm să vedem ce fac. Nu știau ce să mai facă. M-au sunat pentru că aveau probleme după Mulțescu și nu găseau oameni care să poate să-i ajute.  M-am consultat cu câțiva dinamoviști și am ajuns la concluzia că cel mai important e să-l pună antrenor pe Uhrin. Aveau nevoie de cineva care să aducă disciplină. 

Acum, să le dăm credit. Am mers pe mâna copiilor, dar trebuiau să facă asta acum 6-7 ani. Când au câștigat două meciuri, au crezut că totul merge bine. După aceea, au pierdut și au intrat în panică. Nu există nicio strategie, nicio filosofie clară. La Dinamo, totul e de azi pe mâine”, a spus Lupescu în emisiunea „Digi Sport Matinal”.

8 transferuria făcut Dinamo: Plamen Iliev, Mirko Ivanovski, Cătălin Itu, Cătălin Țîră, Cosmin Matei, Gabi Torje, Constantin Nica și Răzvan Popa.

Dinamo spune stop transferurilor

Iuliu Mureșan. administratorul special al „câinilor”, a spus că Dinamo va mai aduce maximum un jucător în perioada următoare, doar dacă va exista șansa de a aduce un jucător important.

„Voi mai discuta și voi mai propune jucători. Sunt mulți care au rămas liberi. Sunt jucători buni, pe care îi cunosc. Mă gândesc foarte serios și vedem ce se va întâmpla. Mai mult de un jucător nu o să aducem. Sau putem declara că s-a terminat campania de transferuri. Dacă apare un jucător bun și avem resurse, vom încerca să-l aducem,

Perioada în care nu putem face transferuri a fost foarte stresantă. Mă gândeam ce să facem pentru a crește echipa. S-a rezolvat problema, dar a fost timpul scurt. Am avut 4-5 zile la dispoziție și a trebuit să mișcăm repede. Am vrut să aduc jucători pe care îi cunosc.

Acum ne-am liniștit, avem un lot competitiv. Așteptăm să se integreze cât mai repede și să avem rezultate
- Iuliu Mureșan

Probleme mari pentru Dario Bonetti înaintea derby-ului cu FCSB 

Dinamo are probleme de lot înaintea meciului cu FCSB de duminică seară. Mai mulți jucători ai „câinilor” s-au accidentat și au devenit indisponibili pentru marele derby.

Într-un amical disputat joi seară în compania juniorilor de la U19, 4 fotbaliști au resimțit dureri. Este vorba de Constantin NicaAndreas MihaiuMihai Neicuțescu și Alin Dudea. Ei sunt în afara lotului și nu intră în calcule pentru derby-ul cu FCSB,

Restul nou-veniților, Gabi Torje, Cătălin Itu, Răzvan Popa, Mirko Ivanovski, Cosmin Matei și Cătălin Țîră au evoluat o repriză, iar cei mai mulți dintre ei sunt așteptați să fie titulari în meciul cu FCSB.

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește și: 

Mureșan dezvăluie de ce Dinamo a refuzat un cvadruplu campion din Liga 1: „În alte condiții ar fi fost interesant”

FCSB și Dinamo vor să bată recordul! Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
creeperno999
creeperno999  •  11 Septembrie 2021, 22:38

Daca nu va plac jucatorii liberi de contract, bagati dumneavoastra cateva milioane de euro ca sa transferam vedete

titiduru22
titiduru22  •  11 Septembrie 2021, 17:37
Postat de sdoru pe 11 Septembrie 2021, 15:52

Uite de ce îl respect pe Rednic!!! Rednic avea dreptate... toate gloriile oferă doar sfaturi (cu mici excepții ca unii își mai fac abonamente DDB)... toți vor strategii, viziuni... etc... PE CÂND LA DINAMO ESTE NEVOIE DE BANI!!! DE CE NU VENIȚI LÂNGĂ REDNIC ȘI CU BANI???!!! deoarece sfaturile nu costa, nu angajează vreo răspundere ci doar oferă imagine!!! DOMNULE LUPESCU VA MULȚUMIM PT SFATURI DAR V-AM RESPECTA MAI MULT DACĂ VI-ATI ASUMA POZIȚIA DE PREȘEDINTE!!! sa vedem și noi suporterii proiect, strategie, viziune....

Cascavalul la Dinamo ar fi prea subtire pentru Maria Sa Lupescu .

853246084756615
Marcel Popa  •  11 Septembrie 2021, 17:25

Fotbalul romanesc este pe ducă de mult.Nu are rost sa se supere nimeni pe Lupescu dacă mai zice si el ceva.El a fost fotbalist mare de tot fata de ce este acum.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează