FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mureșan dezvăluie de ce Dinamo a refuzat un cvadruplu campion din Liga 1: „În alte condiții ar fi fost interesant”

Iuliu Mureșan // FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial
Iuliu Mureșan // FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 10:09 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 11:52

Liber de contract după despărțirea de campioana CFR Cluj, Iasmin Latovlevici (35 de ani) ar fi putut ajunge la Dinamo, dar „câinii” au refuzat propunerea.

Dorit de Sepsi și FC Argeș, fundașul stânga, cvadruplu campion în Liga 1, Iasmin Latovlevici a fost propus la Dinamo în această toamnă.  Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului alb-roșu, a explicat că nu l-a dorit pe Lato pentru că Bonetti are deja trei soluții pentru acest post: Andrei Radu, Steliano Filip și Ionuț Amzar.

Iasmin Latovlevici, refuzat de Dinamo

„Latovlevici este un jucător foarte bun, foarte valoros. În alte condiții ar fi fost interesant, dar avem postul acoperit. Acolo joacă Filip, îl avem pe Andrei Radu, mai este și Amzar, care și-a revenit după accidentare.

E unul dintre posturile din echipă unde stăm cel mai bine, iar Dario Bonetti are soluții din care să aleagă. 

Latovlevici este într-o formă fizică foarte bună. L-am văzut și sunt convins că își va găsi o echipă în Liga 1 unde să continue să joac”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit prosport.ro.

Cotat la 3 milioane de euro pe Transfermarkt în 2013, Latovlevici are în palmares 4 campionate în România (3 cu FCSB, unul cu CFR Cluj), un campionat în Turcia, alături de Galatasaray, două Cupe ale României cu FCSB și două Supercupe, una cu FCSB, cealaltă cu CFR Cluj.

Situația lui Iasmin Latovlevici nu este simplă, dar vom vedea ce soluții găsim. Nu mai are 25-27 de ani, ca să zici că va avea zeci de oferte fiind liber. Dar este un jucător care poate ajuta multe echipe și sunt convins că va continua să evolueze 
– Victor Becali, impresar Latovlevici

Probleme mari pentru Dario Bonetti înaintea derby-ului cu FCSB 

Dinamo are probleme de lot înaintea meciului cu FCSB de duminică seară. Mai mulți jucători ai „câinilor” s-au accidentat și au devenit indisponibili pentru marele derby.

Într-un amical disputat joi seară în compania juniorilor de la U19, 4 fotbaliști au resimțit dureri. Este vorba de Constantin NicaAndreas MihaiuMihai Neicuțescu și Alin Dudea. Ei sunt în afara lotului și nu intră în calcule pentru derby-ul cu FCSB,

Restul nou-veniților, Gabi Torje, Cătălin Itu, Răzvan Popa, Mirko Ivanovski, Cosmin Matei și Cătălin Țîră au evoluat o repriză, iar cei mai mulți dintre ei sunt așteptați să fie titulari în meciul cu FCSB.

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB – Dinamo

Citește și:

 

EXCLUSIV Declarație tăioasă despre Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu ar mai trebui să existe. Scăparea este Liga 4”

MM Stoica anunță câte bilete s-au vândut înainte de FCSB - Dinamo + Ce așteaptă de la nou-veniții Keșeru și Budescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  11 Septembrie 2021, 22:42

Bravo Muresan! Asa transferuri bune pe bani putini n-am mai avut de la Rednic incoace!

234097014923331
Marius-Adrian Creţu  •  11 Septembrie 2021, 12:28

Becali George?!? Vezi că ... VI(N)U!!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează