FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

Două echipe din Liga 1 luptă pentru semnătura lui Iasmin Latovlevici » Propus și la Dinamo!

Iasmin Latovlevici // foto: Cristi Preda - GSP
Iasmin Latovlevici // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 21:21 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 22:06

Iasmin Latovlevici (35 de ani), ultima dată jucătorul celor de la CFR Cluj, ar fi dorit de două cluburi din Liga 1, FC Argeș și Sepsi OSK.

Fundașul stânga, ajuns la 35 de ani, nu duce lipsă de oferte după despărțirea de CFR Cluj. Două echipe cu aspirații la play-off, Sepsi OSK și FC Argeș, l-ar dori pe Latovlevici, potrivit ProSport.

Iasmin Latovlevici, dorit de FC Argeș și Sepsi OSK

Acesta s-a despărțit de campioana României zilele trecute, înainte de finalul perioadei de mercato, astfel că poate semna cu orice echipă. Există posibilitatea ca Latovlevici să ajungă și în străinătate, unde două echipe s-au declarat interesate de serviciile sale. Conform sursei citate, Iasmin va lua o decizie săptămâna viitoare.

„Situația lui Iasmin Latovlevici nu este simplă, dar vom vedea ce soluții găsim. Nu mai are 25-27 de ani, ca să zici că va avea zeci de oferte fiind liber, dar este un jucător care poate ajuta multe echipe și sunt convins că va continua să evolueze. 

În cazul său, spre deosebire de al lui Chipciu, CFR a decis împreună cu jucătorul că e mai bine să rezilieze”, a declarat Victor Becali, reprezentant al lui Latovlevici, pentru sursa citată.

Iasmin Latovlevici, propus la Dinamo

Latovlevici a fost propus și la Dinamo, dar „câinii roșii” au decis să spună „pas”, considerând că au postul de fundaș stânga acoperit. Dinamo are 3 soluții acolo, pe Steliano Filip, Andrei Radu și Ionuț Amzar.

Iasmin Latovlevici a rezistat mai puțin de un an la CFR Cluj, cu care a semnat în octombrie 2020. Înainte de aventura din Gruia, a mai jucat la Kisvarda, Bursaspor, Galatasaray, Karabukspor, Genclerbirligi, FCSB, Poli Timișoara și Gloria Bistrița.

Cotat la 3 milioane de euro pe Transfermarkt în 2013, Latovlevici are în palmares 4 campionate în România (3 cu FCSB, unul cu CFR Cluj), un campionat în Turcia, alături de Galatasaray, două Cupe ale României cu FCSB și două Supercupe, una cu FCSB, cealaltă cu CFR Cluj.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

LPF demarează un nou proiect la derby-ul FCSB - Dinamo » Premieră în Liga 1: ce se întâmplă înainte de meci

Rapidiștii, furioși după ce Mihai Iosif a fost suspendat: „Nu este normal! Cum să dai decizia cu câteva ore înainte de meci?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dodo001
dodo001  •  11 Septembrie 2021, 14:18

Loto e un foarte bun jucător, pe unde a fost a făcut treaba. La CFR cât a fost folosit a avut realizări. Sincer nu prea sunt convins ca ce are CFR acum ar fi mai bun decât Latovlevici care are în plus talie și se descurca admirabil în fata porții adverse și oferă centrări de calitate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează