FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Rivalul Ionuț Lupescu intervine în subiectul „FCSB în Ghencea”: „Legile sunt ca acum 50 de ani! E o unitate militară acolo”

Ionuț Lupescu, la evenimentul organizat de CS Dinamo +18   FOTO
Ionuț Lupescu, la evenimentul organizat de CS Dinamo

Articol de , - Publicat marti, 08 august 2023 22:01 / Actualizat marti, 08 august 2023 22:23

Prezent la evenimentul în care echipa masculină de handbal a lui Dinamo și-a prezentat transferurile reușite în această vară, fostul mare internațional Ionuț Lupescu a abordat și un subiect din „ograda” rivalei istorice. Și anume prezența celor de la FCSB pe stadionul Stelei din Ghencea.

Ionuț Lupescu e în totalitate de acord cu decizia ca stadionul din Ghencea să fie utilizat și de FCSB, considerând că dorința clubului lui Gigi Becali a fost una legitimă. De asemenea, „Kaiserul” propune schimbarea legilor privind administrarea stadioanelor din România, pe care le consideră învechite.

Ionuț Lupescu a comentat situația stadionului din Ghencea: „Dacă FCSB plătește, de ce să nu joace acolo?”

„Foarte bine! E important ca FCSB să joace pe un astfel de stadion. Până la urmă, aceste arene sunt făcute pentru ca echipele să joace pe ele. Sper să avem cât mai multe stadioane pline cu suporteri, acesta este lucrul cel mai important. 

Nu știu problemele juridice de acolo, dar dacă oamenii plătesc, de ce să nu aibă posibilitatea de a juca acolo? 

În orice caz, nu uitați că acolo e o unitate militară. Legile, din păcate, sunt ca acum 40-50 de ani când e vorba despre sport. Așa că există foarte multe discuții privind banii publici, sportul, privatul”, a spus „Kaiserul”, la evenimentul de marți seara.

FCSB revine în Ghencea pentru meciul din Conference League!

Echipa lui Becali a primit acceptul de a disputa și meciul tur cu Nordsjaelland, din Conference League, pe stadionul Steaua. 

Iar interesul e la cote maxime în rândul fanilor. În primele două ore de la punerea în vânzare a biletelor fanii au luat cu asalt platforma online de pe care își puteau cumpăra bilete, astfel că site-ul a căzut de câteva ori. Până la ora 21:00, FCSB a vândut, din informațiile GSP, un număr impresionat de tichete: 12.000.

Sursele GSP.ro dezvăluie că FCSB stabilește noi recorduri: „Ritmul în care se vând biletele online este unul fără precedent pentru un eveniment sportiv. Până acum nu a mai existat așa ceva!”. Astfel, echipa lui Gigi Becali se așteaptă să epuizeze toate biletele până la ora de start.

Suporterii FCSB își pot cumpăra bilete online, iar joi, în intervalul 11:00 - 21:30 pot achiziționa tichete și de la casele de la Stadionul Steaua.

FOTO. Cum arată Stadionul Ghencea după FCSB - CFR Cluj

+14 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Anghel Iordănescu a lăsat diplomația deoparte » Mesaj direct la țintă: „Talpan și comandantul CSA să ne spună pe șleau, să nu ne mai aiurească!”

Vasile Dîncu, ironii către Gigi Becali și FCSB: „Un club cu un patron care se dă foarte bogat ar fi făcut asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paolo13
paolo13  •  09 August 2023, 06:44
Postat de fcsb.86 pe 08 August 2023, 22:27

Daca aceasta arena precum si altele ar intra in administratia Agentiei pentru Sport si ar fi vorba ca CSA sa plateasca si sa aibe aceleasi obligatii precum restul echipelor asa cum ar fi normal, dispare in secunda doi sau joaca pe terenul de antrenament in liga B...

Au mai jucat pe terenul 6, din cadrul complexului, în Divizia B și C, nu ar fi vreo premiera.

fcsb.86
fcsb.86  •  08 August 2023, 22:27

Daca aceasta arena precum si altele ar intra in administratia Agentiei pentru Sport si ar fi vorba ca CSA sa plateasca si sa aibe aceleasi obligatii precum restul echipelor asa cum ar fi normal, dispare in secunda doi sau joaca pe terenul de antrenament in liga B...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează