INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - NORDSJAELLAND

EXCLUSIV FCSB sparge toate recordurile! Site-ul care vinde biletele pentru meciul cu Nordsjaelland nu mai face față!

Articol de , - Publicat marti, 08 august 2023 20:11 / Actualizat marti, 08 august 2023 22:22

FCSB a anunțat la ora 14:00 că meciul cu Nordsjælland, din turul 3 al preliminariilor Conference League, se va juca pe stadionul Ghencea, iar de la ora 18:00 fanii și-au putut cumpăra bilete online.

  • FCSB - Nordsjaelland e programat joi, la ora 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

Iar suporterii FCSB s-au grăbit să pună mâna pe tichete, pentru al doilea meci al favoriților pe noul Ghencea.

„Imboldul de care aveam nevoie” » Antrenorul lui Nordsjaelland știe care e marele atu al danezilor cu FCSB
FCSB - FC NORDSJAELLAND
„Imboldul de care aveam nevoie” » Antrenorul lui Nordsjaelland știe care e marele atu al danezilor cu FCSB

FCSB umple din nou stadionul Ghencea

În primele două ore de la punerea în vânzare a biletelor fanii au luat cu asalt platforma online de pe care își puteau cumpăra bilete, astfel că site-ul a căzut de câteva ori. Iar până la această oră, FCSB a vândut, din informațiile GSP, un număr impresionat de tichete: 12.000.

Sursele GSP.ro dezvăluie că FCSB stabilește noi recorduri: „Ritmul în care se vând biletele online este unul fără precedent pentru un eveniment sportiv. Până acum nu a mai existat așa ceva!”. Astfel, echipa lui Gigi Becali se așteaptă să epuizeze toate biletele până la ora de start.

Suporterii FCSB își pot cumpăra bilete online, iar joi, în intervalul 11:00 - 21:30 pot achiziționa tichete și de la casele de la Stadionul Steaua.

Prețurile biletelor la FCSB - Nordsjaelland

  • Peluze - 30
  • Tribuna - 50 lei
  • Tribuna 1 (inel 2) - 100 lei
  • Tribuna 1 (inel 1) - 150 lei
  • VIP - 250 lei

FCSB a stabilit un record 

FCSB - CFR Cluj a produs recordul de audiență pe noul stadion Ghencea. Vechiul record fusese stabilit în 23 aprilie: 21.522 de fani, la CSA Steaua - Dinamo 2-0. 

Duminică, 28.591 fani au fost prezenți la duelul din „Templu”, cei mai mulți de la construirea noii arene.

Data Meciul Spectatori
aug.23FCSB - CFR Cluj28.519
apr.23CSA Steaua - Dinamo 2-021.522
iun.23România U21 - Spania U21 0-321.227
mar.22România - Grecia 0-120.000
oct.21România - Armenia 1-013.576
iul.21CSA Steaua - OFK Belgrad (inaugurarea arenei)12.000

FOTO. Cum arată Stadionul Ghencea după FCSB - CFR Cluj

+14 FOTO

VIDEO Totul despre FCSB - Nordsjaelland

Citește și: 

Vasile Dîncu, ironii către Gigi Becali și FCSB: „Un club cu un patron care se dă foarte bogat ar fi făcut asta”

Fotbaliștii tineri și buni sunt la Nordsjaelland! Experimentații și titrații joacă la FCSB!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (104)
Malko
Malko  •  11 August 2023, 11:58

Frustrare mare pe câțiva de mai sus, care din lipsă de echipă sau profil și dar nici eu nu știu care e aia, vin și coehrul de sub pantoful luimentează pe aici. Ba că, ce ăsta e record de asistență când în partea cealaltă erau 60k ,niște săracii fără creier care nu înțeleg ca e vb de o arenă cu recordul ei și nu făcut de echipa lui de 2 lei. Ba că Gigi în sus și în jos, tu nu ești nici măcar negrul de sub pantoful lui, dar a faci ce face el "ciobanul". #Concret ești mic, mic și neexistent.

imgb
imgb  •  10 August 2023, 03:15

Niste salbatici care n-au vazut niciodata un stadion civilizat !....Ar trebui sa renuntzatzi sa va exteriorizatzi ca maimutzele acolo...de fapt nici n-ar trebui sa jucatzi acolo intrucit exista un litigiu acolo si deocamdata le datoratzi 37 de milioane ...nici Ceausescu nu s-ar fi bagat...dar uite ca-ntre timp s-a nascut Ciolacu....

lefter_popescu
lefter_popescu  •  09 August 2023, 21:52
Postat de TIborSzoltan pe 09 August 2023, 16:17

În primul rând, FCSB a publicat un comunicat oficial prin care a clarificat lucrurile. Pe scurt, mesajul a fost unul pe placul Armatei: „FCSB nu e Steaua“. Dar demersurile vicecampioanei nu s-au oprit aici. FCSB și-a scos site-ul oficial din funcțiune pentru mentenanță. Și a șters cuvântul „Steaua“ de peste tot. Inclusiv rubrica de „palmares“ a fost editată, astfel încât să aibă doar trofeele câștigate începând din 2003.

Amice asta e cusurul tău...nu esti informat . Uite: întra pe google și cauta fcsb unde vei găsi o mare minciuna. Echipa lui Gigi Valiza apare ca s-a infiintat în 7 iunie 1947. Dacă ai bună credință,după ce vei cauta , revino și spune : da amice , talambii aia își bat joc de iubitorii fotbalului , de deciziile instantelor ...si dacă vrei ,implicit si de acest contract în care fariseul venetic , umilindu-se în fata lui Talpan ,a recunoscut deciziile instantelor. PS- este adevarat, ca merita umilirea dacă peste 250.mii de euro i-a întrat în buzunarul de la spate al nadragilor lui. PS2 - te aștept măcar cu atat: ai avut dreptate amice!

Vezi toate comentariile (104)
Comentează