INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - FC NORDSJAELLAND

„Imboldul de care aveam nevoie” » Antrenorul lui Nordsjaelland știe care e marele atu al danezilor cu FCSB

Johannes Hoff Thorup / Sursă foto: Facebook@Nordsjaelland
Johannes Hoff Thorup / Sursă foto: Facebook@Nordsjaelland

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 18:35 / Actualizat marti, 08 august 2023 20:03

Johannes Hoff Thorup, tehnicianul danezilor de la Nordsjaelland, e încrezător înaintea confruntării cu FCSB din turul III al Conference League. Antrenorul nordicilor consideră că startul fără greșeală din campionat îi va ambiționa și mai tare pe jucătorii săi.

  • FCSB - Nordsjaelland, meci programat joi, la ora 21:30, va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de ProTV.

Nordsjaelland are punctaj maxim după primele trei etape din campionatul intern, un aspect care-l mulțumește pe Johannes Hoff Thorup. Ultima victorie din campionat, succesul cu Brondby, 3-1, a venit la țanc înaintea duelului cu FCSB, consideră tehnicianul în vârstă de doar 34 de ani.

Fotbaliștii tineri și buni sunt la Nordsjaelland! Experimentații și titrații joacă la FCSB!
FCSB - Nordsjaelland
Fotbaliștii tineri și buni sunt la Nordsjaelland! Experimentații și titrații joacă la FCSB!

Antrenorul lui Nordsjaelland, gata pentru duelul cu FCSB: „Suntem pregătiți pentru Europa”

„Este foarte bine că avem trei victorii în primele trei jocuri ale sezonului. Este imboldul de care aveam nevoie și pentru următoarele meciuri din Europa (n.r. - meciurile cu FCSB, din turul III preliminar). 

Sunt meciuri foarte importante pentru noi. Este cel mai bun start posibil în ceea ce privește rezultatele. Cred că suntem pregătiți pentru Europa, pentru că avem un lot numeros și talentat, ceea ce ne asigură de faptul că vom avea jucători proaspeți pe teren. 

Cred că suntem într-o situație bună în ceea ce privește următoarele meciuri din Europa”, a spus Johannes Hoff Thorup, conform publicației Sjællandske Nyheder.

Nordsjaelland, cu turațiile la maximum înainte de întâlnirea cu FCSB

Nordsjaelland a obținut o victorie de moral înaintea „ciocnirii” cu FCSB din turul III al Conference League. Danezii au reacționat în stil de mare echipă după ce au fost conduși la pauză de Brondby și s-au impus în final cu 3-1. 

Viitoarea adversară a FCSB-ului a ajuns la trei victorii din tot atâtea meciuri în noul sezon din Danemarca, însă nu fără emoții! Asta fiindcă Brondby, o echipă mereu incomodă în întrecerea internă, a ținut-o în șah pe Nordsjaelland mai bine de o repriză.

Oaspeții au intrat la cabine după reușita din minutul 37, însă „tigrii sălbatici” au reșit să întoarcă până la urmă meciul în favoarea lor.

Marcus Ingvartsen, vârful adus de la Mainz pentru 3 milioane de euro, a dat tonul revenirii cu golul din minutul 52. Presiunea la poarta lui Brondby a crescut din ce în ce mai tare pe final, iar Nuamah, un fotbalist irezistibil, aflat pe val în campionatul danez, a dus-o pe Nordsjaelland în avantaj în minutul 74.

Superstarul pentru care luptă PSG, Milan și Ajax a mai oferit și o pasă decisivă, iar Martin Frese a închis tabela în minutul 80. O veritabilă demonstrație de forță a danezilor, cu patru zile înaintea partidei de la București cu FCSB. Roș-albaștrii joacă împotriva danezilor de la Nordsjaelland pe 10 și 16 august.

VIDEO Toate informațiile înainte de turul FCSB - Nordsjaelland,

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Postul TV care a cumpărat drepturile de televizare pentru FCSB - Nordsjaelland

ANALIZĂ GSP Fotbaliștii tineri și buni sunt la Nordsjaelland! Experimentații și titrații joacă la FCSB!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (14)
alexandru69
alexandru69  •  12 August 2023, 11:38
Postat de paolo13 pe 09 August 2023, 18:07

Mai baga un pic de gramatica, înainte de a te da strigoi.

Iar tu mai baga un pic de istețime,ca bubui de £££££££!

paolo13
paolo13  •  10 August 2023, 08:58
Postat de magic4ever pe 08 August 2023, 23:53

Numele vostru este Fcsb si aveti stema din familia Simson:))))Mai verifica si tu la Osim cine este Fcsb si ce a decis verdict final a dat instanta(Fcsb a pierdut definitiv in instanta numele,stema si palmaresyl!)

Miaugh, miaugh, miaugh!

paolo13
paolo13  •  09 August 2023, 18:07
Postat de alexandru69 pe 09 August 2023, 09:54

Ești pe dinafara total,băiețaș! Niște instante civile (mai ales din Ro) și subliniez ,civile nu are cum sa ne spună noua cine este adevărată Steaua. Când conflictul va fi judecat de o instanta sportiva ,atunci ve ți vedea care e adevărată Steaua.Pana atunci ,*** și joc de glezne !

Mai baga un pic de gramatica, înainte de a te da strigoi.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează