FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Ionuţ Lupescu îl atacă pe Nicolae Badea: „Oare are vreo legătură cu ieșirea din insolvență a clubului pentru a intra din nou în posesia lui?!” » Pe cine cere în locul lui Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 10:20 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 15:01

Ionuț Lupescu, fost jucător la Dinamo, a reacționat după informațiile potrivit cărora s-ar fi retras din programul DDB.

Fostul internațional a publicat un mesaj pe contul său de Facebook în care spune că nu se retrage din DDB, program în care e membru Elite, dar critică strategia pe care o care are clubul.

Acesta se declară nemulțumit de modul în care Nicolae Badea se implică în deciziile luate de club, amintind de probleme care au existat când acesta conducea echipa. Mai mult, acesta cere ca Marius Niculae, Ionel Dănciulescu și Florin Răducioiu să fie aduși la club, în locul actualei conduceri: Iuliu Mureșan, Răzvan Zăvăleanu și Mihai Matei.

Ionuț Lupescu iese la atac: „Nu e normal ca Badea să conducă Dinamo pe spatele cotizanților”

Salutare „câinilor”,

Am primit mai multe mesaje din partea prietenilor mei referitor la retragerea mea din DDB. Nu m-am retras și nu am de gând să mă retrag din DDB!

Ceea ce nu înțeleg este strategia pe care DDB-ul a luat-o la începutul acestui campionat. Nu am primit din partea Președintelui de drept, Cristi Hîldan, pe care îl prețuim cu toții, o informare despre decizia de intrare în insolvență. Sau poate a hotărât altcineva și asta nu este în ordine!

Mai nou citesc că toate drumurile, în ceea ce privește Dinamo, trec pe la celebra firmă Computerland.

Vă rog să mă corectați dacă greșesc :

1. Domnul Badea a fost Președintele Consiliului de Administrație atunci când clubul a fost vândut către Ionuț Negoiță. În afara faptului că și-au încasat banii (mai devreme sau mai târziu), clubul a avut o datorie de 15 milioane de euro!

2. Mâna sa dreapta a făcut închisoare pentru neregulile găsite în club.

3. S-a întârziat construcția, atât de necesară, a noului stadion tot din cauza acționarului minoritar.

4. A fost instalat Bonetti ca antrenor în această vară, la insitențele domnului Badea.

Eu înțeleg că l-a apucat dragostea de Dinamo, dar nu e normal să conduci pe spinarea cotizanților, care aduc cei mai mulți bani. Oare această apropiere are vreo legătură cu ieșirea din insolvență a clubului pentru a intra din nou în posesia lui?!

Eu am înțeles de la DDB că dorința tuturor este să progresăm și să reformăm clubul, nu să ne întoarcem la vechile practici. Cred că vina principală este a acelora din bordul DDB care se duc cu cererea de aprobare în Pipera.

Am rămas surprins când administratorul judiciar a spus că nu există soluții și fonduri pentru aducerea câtorva foști dinamoviști emblematici în structura clubului. Din punctul meu de vedere, soluția este cât se poate de simplă: în locul celor trei care se pozau la începutul campionatului (domnul Zăvăleanu, domnul Mureșan și domnul Matei) ar trebui să fie Marius Niculae, Florin Răduciou și Ionel Dănciulescu, care toți ar dori să ajute Dinamo. Salariile s-ar transfera către cei tre băieți și probabil ar fi și mai mici.

Am înțeles ca acești băieți au și avut discuții cu „Guru” (n.r- așa cum a fost numit Nicolae Badea de Răzvan Oprea), dar nu poți sa te folosești de ei pentru a-i pune să fie bodyguarzi între antrenor și jucători! Trebuie să le dam atribuții și responsabilități, să conducă clubul! 

Eu atât am avut de spus și nu am alte comentarii. Sper ca Mircea și băieții să se concentreze pe ceea ce au de făcut și să ieșim cât mai repede din zona roșie! 

Multa baftă!
- Ionuț Lupescu

VIDEO Ce a spus Mircea Rednic după Sepsi - Dinamo 4-1

Citește și: 

Cu cât a împrumutat-o Marian Iuhasz pe Dinamo » Ce reiese despre firma lui Nicolae Badea din Raportul de Insolvență

„Ar fi fost mai potrivit” » Un nume mare din istoria lui Dinamo, cerut în locul lui Mureșan

Playtech: Ce se întâmplă cu fix 72 de ore înainte să mori. Primul semn care apare, oamenii de știință au făcut descoperirea


Comentarii (34)
therealreddog33
therealreddog33  •  01 Noiembrie 2021, 19:22
Postat de Costel Tudor pe 01 Noiembrie 2021, 19:09

Ionut Lupescu a avut doua calități , a fost muncitor și f. disciplinat ! Talent ZERO !

Sigur, de aia a jucat 227 de meciuri în Bundesliga, la echipe de Champions League (Leverkusen, B. Mönchengladbach), ca nu a avut talent deloc?! Plus campionat mondial, european, semifinala de cupe europene (cu Dinamo) etc? Ce n-aș da eu sa mai avem "netalentați" din ăștia la națională în ziua de azi...

bjk86
bjk86  •  01 Noiembrie 2021, 19:18
Postat de steaua.libera pe 01 Noiembrie 2021, 15:10

Agramatul asta voia sa devina sef la FRF? Eu inteleg ca fotbalistii nu duduie de inteligenta, dar cand vrei sa fii cel mai mare manager din fotbalul romanesc, cunostintele temeinice (chiar si de limba romana) nu trebuie sa-ti lipseasca. Lupescu dovedeste ca n-a citit nicio carte la viata lui, altfel ar fi vazut macar la altii cum se scrie corect.

Asta conteaza? Voi vreti profesori de limba Romana la conducerea FRF sau ce? :))

485809194904413
Costel Tudor  •  01 Noiembrie 2021, 19:09
Postat de 17nentori_17nimeni pe 01 Noiembrie 2021, 12:37

Se intorc penalii in club si Borcea e binevenit prostia dinamovista e fara limite

Ionut Lupescu a avut doua calități , a fost muncitor și f. disciplinat ! Talent ZERO !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează