FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Cine e marele talent român comparat cu Gică Hagi: „M-a întors de 7-8 ori și pe mine. N-am întâlnit așa mingicar!”

Imagine de arhivă cu Ionuț Luțu. foto: GSP
Imagine de arhivă cu Ionuț Luțu. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 08:19 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 10:46

Ionuț Luțu (45 de ani) a fost considerat de multe voci unul dintre cei mai talentați fotbaliști români de după Revoluție. Recent, fostul jucător al Științei și al Stelei, ajuns între timp „aghiotantul” lui Gigi Becali, a fost comparat cu Gică Hagi.

Cel care a pus calitățile celor doi în balanță a fost Iulian Miu, fost coleg cu Luțu la Steaua. Cu amuzament, Miu a rememorat cât de greu îi era să-l deposedeze pe Luțu la antrenamentele „militarilor”. 

„M-a întors de vreo 7-8 ori şi pe mine, nu aveai cum să-l prinzi. Era greu să-i iei «gogoaşa». Semăna cu Hagi, într-adevăr. Să ştii că eu nu am mai întâlnit așa mingicar cu el. Te întorcea de câte ori voia el. Am fost coleg cu Adrian Ilie, cu Mutu, dar ca el nu am văzut. Şi ţi-o pot confirma mulţi, nu doar eu. 

Luţu te întorcea pe loc, Hagi când avea culoar pleca în profunzime. Era mult mai modern Hagi încă de pe atunci, Luţu îţi mai făcea o floricică ceva”, a spus Iulian Miu, la TV Telekom Sport.

De-a lungul carierei, Ionuț Luțu, ajuns acum la 45 de ani, a mai jucat pentru Progresul București, FC Universitatea Craiova, Galatasaray, Steaua, Suwon Samsung Bluewings, Rapid, Apollon, Kairat, Zhetysu, Pandurii, Alro Slatina și Al-Jazeera.

5e numărul ţărilor, în afară de România, în care a evoluat Luţu: Turcia, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Coreea şi Kazahstan

Cine e marele talent român comparat cu Gică Hagi: „M-a întors de 7-8 ori și pe mine. N-am întâlnit așa mingicar!”
Ionuț Luțu

Citește și alte știri de actualitate: 

Efectul Neubert: fizic, FCSB e lângă granzii Champions League! O comparație uimitoare cu forțe ca Real Madrid sau Bayern

FCSB, ce lovitură! Un internațional a refuzat două echipe din Ligue 1 ca să semneze cu „roș-albaștrii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ali.bec
ali.bec  •  17 Noiembrie 2020, 13:59
Postat de persanu pe 17 Noiembrie 2020, 11:04

Il descalifica in fata cui ? Esti vreun director ceva ? Vreun prim ministru? Ce pregatire ai ? Sau esti casier la Lidl si zici de Lutu ca il descalifica statutul de salahor ? Adica tu cand intri la locul de munca intri mandru cu mana pe inima si esti foarte multumit de tine si tu si apropiatii tai cand la sfarsitul lunii castigi 2000 de lei nu? Dar Lutu ca sta pe langa Becali ii mai duce hainele la calcat , ii mai face cumparaturi , ii conduce masina sau ce o mai face el pentru 4,5 mii de euro pe lun o fi rau a ? E dea dreptul josnic nu ? Ei afla ca daca Lutu vrea sa traiasca in saracie ca tine , restul familiei lui poate sta acasa si sa munceasca doar el si sa aibe aceiasi viata ca tine si a familiei tale , ce sa vezi iti muncesc parintii in varsta pe 1800 2000 de lei ? Esti multumit de ei , esti mandru ? Poate Lutu ii tine acasa si prefera sa cada el in fata neicanimenilor dar familia lui sa fie Happines si proababil parintii lui sa nu stea ca parintii tai cu 800 900 de lei pensie ... Academicianule

In toata mocirla fecesebisto-becalifera Lutu apare ca o pata de lumina. Ceea ce îl compromite este ca sa alătura acestei mocirle. Deci nu ocupația in sine ci mediul.

853246084756615
Marcel Popa  •  17 Noiembrie 2020, 13:23

Comparam pe Lutu cu Hagi ,o gluma de prost gust . Numai prostii scrieti.

10223300922175617
Ion Raducanu  •  17 Noiembrie 2020, 13:07

Din pacate fotbalistii de azi nu fac nici 3 driblinguri pe meci...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează