FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță, găsit vinovat pentru situația de la Dinamo: „Tot acest scandal e făcut de el” » Acuze grave legate de salarii

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 10:06 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 11:54

Dănuț Lupu, fost campion cu Dinamo, a analizat situația complicată de la echipa alb-roșie, cauzată de datoriile neplătite de Pablo Cortacero

  • Dinamo și Chindia deschid runda cu numărul 17 din Liga 1, azi, de la ora 20:00. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Fostul mijlocaș consideră că Ionuț Negoiță este principalul vinovat pentru problemele actuale, pentru că a cedat clubul fără să aibă asigurări de la Cortacero. În plus, Lupu crede că există un scop ascuns în spatele salariilor mari acordate jucătorilor spanioli.

Dănuț Lupu: „De ce Negoiță a dat Dinamo fără vreo garanție?”

„Cu scuzele de rigoare pentru Negoiță, dar tot acest scandal e făcut de el. La cum îl cunosc eu... Înseamnă că este un afacerist foarte prost domnul Negoiță. Dar de-a lungul timpului a demonstrat că nu este un afacerist prost. De ce a dat clubul Dinamo fără vreo garanție?

A vrut un grec să cumpere clubul. A vrut să-i dea lui Negoiță 10 milioane de euro și el i-a dat-o spaniolului pe nimic. Păi nu vi se pare dubios? Eu cred că Negoiță se află în spatele spaniolilor. A vrut cumva să scape de Dinamo.

Din salarii, 90% nu sunt făcute ca să-și ia jucătorii bani. Sunt făcute ca unii șă-și ia niște bani, nicidecum jucătorii. Din toți spaniolii veniți la Dinamo, dacă vreunul din ei lua salariu de 12.000 de euro credeți că mai veneau în România?”, a declarat Dănuț Lupu pentru Realitatea Sportivă.

VIDEO DDB nu-l iartă pe Cosmin Contra: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic. De la oamenii ăștia vrea bani!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, trei lovituri! Jucătorii au acceptat oferta DDB + Negocieri cu o vedetă

Dinamo, reacție surprinzătoare în scandalul cu Magaye Gueye » „Câinii” îl atacă pe Pablo Cortacero în comunicatul oficial

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
creeperno999
creeperno999  •  16 Ianuarie 2021, 22:45

Daca vroia negoita faliment, n-ar mai fi vandut clubul

foxy
foxy  •  16 Ianuarie 2021, 20:13

:))))))

endeavour
endeavour  •  16 Ianuarie 2021, 13:42

MMMM

Vezi toate comentariile (3)
Comentează