FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJE

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, revoltat de ce se întâmplă în Liga 1: „Din cauza asta am ieșit din fotbal! Sistemul e putred”

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 16:37 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 21:02

Ionuț Negoiță, fostul finanțator al lui Dinamo, a analizat situația din Liga 1. 

Ieșit din fotbal în august 2020, când i-a cedat clubul alb-roșu lui Pablo Cortacero, Ionuț Negoiță vorbește despre marea problemă din Liga 1: arbitrajele. Omul de afaceri a criticat vehement modul în care sunt conduse partidele și spune că este nevoie de o reformă în fotbalul românesc.

Ionuț Negoiță o interzice pe Dinamo la Săftica! Fostul finanțator e supărat pe noua conducere
DINAMO
Ionuț Negoiță o interzice pe Dinamo la Săftica! Fostul finanțator e supărat pe noua conducere

Ionuț Negoiță analizează Liga 1: „E o problemă uriașă cu arbitrajul! E frustrant”

„Este o problemă uriașă cu arbitrajul din Liga 1. E unul dintre motivele pentru care am ieșit din fotbal. Creează frustrări uriașe, de aceea suporterii vin tot mai puțini la stadion. Se creează nedreptate din partea unora care ar trebui să împartă dreptatea. E crunt. Bagi bani si pierzi!

Unele greșeli sunt clare, cu strategie. Mai rău ca înainte. Se spunea că arbitrajul decide campioana, acum e mai rău. Frustrant. FCSB a simțit-o mai rar, dar statistic au fost bine întotdeauna.

Și CFR se plânge. Se cam vede pe cine favorizează. Eu nu zic că echipa lui Hagi e favorizată, ar fi interesant de văzut ce spun statisticile. Verificați dumneavoastră. Vedeți cine se plânge de arbitraj și cine nu.

VAR nu a schimbat prea mult năravurile. Aceiași oameni, aceleași detalii. Sistemul în sine, ar trebui reformat din rădăcini. Pe criterii serioase. Sistemul CCA e putred!

Am fost acolo, în fotbal, știu ce zic. Am fost la sediu FRF. E multă vrăjeală. Totul trebuie reformat din rădăcini. Trebuie reformat din rădăcini CCA. Nu mi-e foarte clar în ce măsură, dar există și o vină la șefia FRF. Daca nu face schimbări, atunci și conducerea FRF are o vină. Adică ar merita schimbată”, a spus Ionuț Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

Farul are prima șansă și joacă fotbal, este clar. CFR nu mai joacă ce juca. FCSB joacă bine, e acolo. Am o preferată, prefer să ia Farul de data asta. CFR a tot luat, nu mai e ce era. Cu FCSB n-am cum să țin, e clar. Dar mi se pare prea mult și în neregulă ca șefii FRF să se implice în stabilirea campioanei. 

- Ionuț Negoiță

VIDEO Ovidiu Burcă nu crede că Gigi Becali se va retrage din fotbal

Citește și:

TAS a dat verdictul, după doi ani, în procesul pe care Pițurcă i l-a intentat lui Mititelu pentru cele 7 milioane de euro

Dan Petrescu l-a salvat pe Nelu Varga! CFR Cluj era în pericol să nu primească licența pentru Europa

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
gepeto
gepeto  •  08 Mai 2023, 18:30

Si pe cortacero de ce l-ai pus paravan? Tot pt ca arbitri?

ED_BAD
ED_BAD  •  25 Aprilie 2023, 23:38

„Din cauza asta am ieșit din fotbal!” Noi nu intelegem de ce ai intrat... Cu mortii de pe santierele voastre, cum mai stati? Bine, nu?

Cristiano2020
Cristiano2020  •  25 Aprilie 2023, 21:42

Are multa dreptate *** cind spune ca sistemul e putred. Dovada ca asa e , o reprezinta chiar el, cum este posibil ca un astfel de personaj sa se ocupe de fotbal si de ce vrea el in țara asta??!!! El impreuna cu celalalt exemplar, ce sta cocotat la primarie, trebuiau sa fie la munca la ora asta, in Franta sau unde au muncit ei ca simpli pălmași

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close