LIGA 1  ·  DINAMO

Ionuț Negoiță confirmă GSP.RO: „Suporterii îl vor pe Rednic la Dinamo, atunci îi vând lui clubul” + mesaj pentru ultrași

Ionuț Negoiță
Ionuț Negoiță

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 21:43

Ionuț Negoiță, acționarul majoritar al lui Dinamo, este mai hotărât ca oricând să vândă Dinamo și este de părere că Mircea Rednic este cea mai potrivită persoană care poate lua clubul în primire.

Așa cum GSP.ro a anunțat, Ionuț Negoiță i-a făcut o ofertă scrisă lui Mircea Rednic și așteaptă răspunsul fostului antrenor din „Ștefan cel Mare”.

„I-am făcut deja de o săptămână ofertă scrisă lui Mircea Rednic, la câteva zile după ce l-am demis. Am văzut care este dorința fanilor. Am spus că sunt de acord ca Mircea Rednic să se întoarcă, dar cu condiția să cumpere clubul. Încă nu a venit niciun răspuns de la Mircea Rednic.

Am vorbit si cu unul dintre liderii galeriei, i-am prezentat situatia, i-am spus să se consulte. Treaba este foarte serioasă. oferta este scrisă. Nu vorbim de praf în ochi”, a declarat Ionuț Negoiță, la TV Digi Sport.

„Aș vrea să păstrez 10-20 de procente, pentru a-mi oferi aportul în ceea ce înseamnă acest proiect. Dacă vine cineva care dorește și acele procente și e bine pentru Dinamo, eu mă retrag”
Ionuț Negoiță

Mesajul pentru suporteri

După incidentul petrecut la hotelul lui Ionuț Negoiță, când suporterii au dat foc gazonului din fața clădirii, omul de afaceri a ținut să le transmită un mesaj acestora. Îi așteaptă oricând la discuții.

„Am un mesaj către suporteri. Nu mai faceți nebunii să vă alegeți cu dosare penale. Veniți să discutăm deschis că niciodată nu m-am ascuns, că n-am de ce”, a mai spus Negoiță.

Ce va primi viitorul acționar

„Am făcut oferta plătibila în tranșe anuale, tocmai pentru a ramane bani de investit în club, pentru că pe mine mă interesează soarta acestuia.

Trebuie să recunosc că trebuie să cumpere un om care se pricepe, gen Mircea Rednic, care face și management și impresariat. O soluție se va găsi. Interesați sunt. Discuții au fost și sunt.

Noul acționar va primi baza de la Săftica, autocar, mașini, microbuze, dar și dreptul de a juca în Liga 1. Eu discut despre vânzarea clubului. De managementul clubului sunt alți oameni desemnați care se ocupă. Mă văd cu oricine este interesat și are intenții serioase, să găsim soluții să rezolvăm cât mai repede această problemă”, a spus Ionuț Negoiță.

VEZI ȘI:

Florin Prunea îi invită pe ultrașii lui Dinamo la discuții: „Nu mi-e frică! Am plâns când am văzut comunicatul peluzei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 Pe nea Nelu lumea îl vedea des în vie udând butucii. Până într-o zi când mascații au venit peste el. Incredibil ce era ascuns printre rânduri Acum, tot satul râde de el
Libertatea
Comentarii (59)
Costel Tudor  •  14 Iunie 2019, 07:31

Dlor. s-au înmulțit GIBONII !!! Nu sunt numai la U.M și la echipa fara nume a PUȘCĂRIAȘILOR , iată ca au apărut și la CĂȚEI și la GĂZARI !!! Ăștia sunt groparii echipelor de tradiție din fotbalul românesc !!!

fcsbist.de.mic  •  14 Iunie 2019, 06:08
Postat de stoichkov8 pe 14 Iunie 2019, 04:18

Cum sa fi fcsbist de mic? N-ai evuolat? Tot prost?

Pe voi va da desteptaciunea afara din casa de atata evolutie. Acum il vreti pe Rednic inapoi. Se vede ca v-a placut locul 9 de anul asta, mai vreti si la anul.

stoichkov8  •  14 Iunie 2019, 04:18

Cum sa fi fcsbist de mic? N-ai evuolat? Tot prost?

Vezi toate comentariile (59 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Handbal M
Aalborg - HC Motor
Digi 4
19:45 Handbal M
Kielce - Pick Szeged
Digi 2
21:45 Handbal M
PSG - Flensburg
Digi 4
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Gent - Dinamo Kiev
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1