FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță acuză jocuri de culise împotriva lui Dinamo: „Are foarte mulți dușmani! E cea mai urâtă echipă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 12:03 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 13:11

Ionuț Negoiță, fostul finanțator al lui Dinamo, a vorbit despre motivele care au dus la decizia de a pleca din fotbal.

Omul de afaceri susține că Dinamo are mulți dușmani în fotbalul românesc și că jocurile de culise împotriva „câinilor” l-au determinat să nu mai investească în club,

„Cea mai mare greșeală? Ca am investit în fotbal Jocurile de culise și arbitrajele m-au făcut să renunț. Vreo 4 ani am încercat să îmi dau seama de fenomen și am înțeles căni am nicio șansă. E foarte complicat! Dinamo are cei mai mulți dușmani! E cea mai urâtă echipă! Cum scoate capul, cum se unesc forțele și o... E foarte complicat pentru Dinamo!

La alte echipe există trasee făcute, poteci bătătorite... Vorbesc de echipele care contează, care au istorie și au pretenții de a fi sus. Trebuie să fii organizat pe toate planurile. Credeți că cei care au câștigat campionatul în ultimii ani pot fi bănuiți că au stat cu mâinile în sân?

Am investit, dar dacă arbitrajul e ostil ce sa facă? Nu ai voie să zici nimic ca te cheamă la Comisii. Apare frustrarea. Arbitrajele sunt mizerabile! Uitați ce scandaluri sunt. De ce nu s-a introdus VAR-ul mai devreme? Că bani se găseau”, a spus Ionuț Negoiță la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

De spanioli nu mai știu nimic! Sunt niște datorii către firmele mele, dar nu contează suma. Contează să fie bine pentru Dinamo. Dacă spaniolii nu au făcut nimic până acum, nu cred că vor mai face nici de acum înainte.
 – Ionuț Negoiță

VIDEO Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo: „Voiau să bage numai răsuflați! Îi forțam să bage tineri"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Noi probleme în conducerea lui Dinamo?! Numărul 1 din club vrea să plece la vară!

Fanii CSA Steaua râd de Dinamo! Le-au promis jucătorilor o primă pentru retrogradare: „Suma poate ajuta la destinderea lor în diferite cluburi de manele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
mailman.two
mailman.two  •  24 Aprilie 2021, 20:46

ce ar face fc fcsb daca ar fi arbitrata ca dinamo??

dd_696
dd_696  •  24 Aprilie 2021, 17:14

SPER SA TE VEDEM PUTREZIND IN PUSCARIE SI SA NE BUCURAM CU TOTII!

aaa29
aaa29  •  24 Aprilie 2021, 17:04

Cica asta a investit dar arbitri nu l-au lasat sa castige...:)))) ok, investesti, te fac arbitri, nu iei campionatul dar termini in primele 3 pe cand ei abia o data au terminat in primele 3 in ultimii 6-7 ani...dinamo e urata din cauza conducatorilor ei gen badea, borcea, netoiu dar si din cauza galeriei care nu a stiut sa aiba o limita, de exemplu: incendierea peluzei, coregrafia cu City, etc...nici in B nu o sa aveti viata buna cu steaua, petrolul, U, Asu Poli...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează