FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Alegeri surprinzătoare! Negoiță a numit singurii 4 oameni de fotbal care nu l-au dezamăgit la Dinamo: „Multora le lipsește bărbăția, unora loialitatea”

Ionuț Negoiță i-a oferit lui Mircea Rednic mai multe mandate la Dinamo / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Ionuț Negoiță i-a oferit lui Mircea Rednic mai multe mandate la Dinamo / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de , , - Publicat vineri, 29 martie 2024 19:16 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 19:22

În interviul extins pe care l-a oferit recent Gazetei Sporturilor, Ionuț Negoiță, timp de șapte ani patron la Dinamo, a fost provocat să numească cei mai iscusiți oameni de fotbal alături de care a lucrat în club. Fostul finanțator al „câinilor” a făcut câteva alegeri surprinzătoare.

La patru ani de când a plecat de la Dinamo, Ionuț Negoiță a acceptat invitația de a alcătui o listă a conducătorilor sau antrenorilor alături de care a coabitat cel mai bine în Ștefan cel Mare. Afaceristul a omis nume precum Ionel Dănciulescu, Mircea Rednic, Cosmin Contra sau Florin Prunea, enumerându-i, în schimb, pe Adrian Mutu și Bogdan Bălănescu.

În privința tehnicienilor pe care i-a angajat, Negoiță i-a menționat doar pe Flavius Stoican și Gigi Mulțescu.

După Dan Șucu, și fostul patron de la Dinamo a dezvăluit cum îi ajuta pe liderii PCH: „Le asiguram suportul logistic, aveam un spațiu mare unde veneau”
DINAMO
După Dan Șucu, și fostul patron de la Dinamo a dezvăluit cum îi ajuta pe liderii PCH: „Le asiguram suportul logistic, aveam un spațiu mare unde veneau”

Ionuț Negoiță numește cei mai iscusiți oameni de fotbal cu care a lucrat la Dinamo: „Mutu a fost printre puținii care și-au asumat public niște rezultate”

„Sunt două aspecte: multora le lipsește asumarea, bărbăția, iar unora le lipsește și loialitatea.

O persoană cu care am lucrat foarte bine, dar, atenție, din punct de vedere tehnic... Contracte, să știe regulamente... E Bălănescu.

Unul dintre puținii care au avut curajul să-și asume public niște rezultate a fost Adrian Mutu. Majoritatea, cum e vorba în popor, se dau după copac! La bine, avem cu toții contribuții, toată lumea e în față și spune că a participat. Când lucrurile merg prost, se dau la o parte și ghici cine rămâne?! Cel care e și cu banul, și cu toate cele”, a afirmat Negoiță, în dialog cu reporterii GSP.ro.

Alegeri surprinzătoare! Negoiță a numit singurii 4 oameni de fotbal care nu l-au dezamăgit la Dinamo: „Multora le lipsește bărbăția, unora loialitatea”
Ionuț Negoiță, alături de Adi Mutu, care a lucrat la Dinamo ca director general / Sursă foto: Arhivă GSP

„Am fost foarte mulțumit de Flavius Stoican. Gigi Mulțescu, superom!”

Negoiță a vorbit laudativ despre Flavius Stoican și Gigi Mulțescu, primii antrenori pe care i-a instalat după ce a preluat clubul:

„Să mai dau nume... Am fost foarte mulțumit de Flavius Stoican, din punct de vedere al caracterului, ca om.

Și Mulțescu! Supertip! Superom, caracter, n-am avut probleme cu el. Pentru Flavius Stoican, cred că a fost prima experiență în Liga 1. Noi i-am dat o șansă, iar o vreme chiar i-a mers bine.

Dar la Dinamo nu-i ușor deloc, e complicat să duci în spate toată responsabilitatea, toate atacurile, că sunt destul de mulți care se dau dinamoviști, dar ei, de fapt, sunt porniți doar pe scandal și să atace, să influențeze într-un fel sau altul”, a mai spus Negoiță.

Au fost multe escapade și la Dinamo, inclusiv unele acoperite de așa-zișii reprezentanți ai clubului, care trebuiau să sfătuiască și să spună, dar am aflat ulterior că eu împreună făceau lucruri...Te întrebai: «Nu erai tu ăla care la televizor spunea...»? Din păcate, în România se întâmplă des genul ăsta de abordări. Nu dau nume!

- Ionuț Negoiță, fost patron Dinamo

VIDEO Ionuț Negoiță povestește cum îi ajuta pe liderii PCH când era patron la Dinamo: „Le asiguram suportul logistic, aveam un spațiu unde-și făceau scenografiile”

Citește și alte știri despre Dinamo:

FOTO Pyro, bannere și injurii la adresa Stelei » Ce s-a întâmplat când Dinamo a jucat cu femei și copii în tribune: imagini din arhiva GSP

Dinamo, măsuri draconice: „Ca la aeroport” + Incredibil ce s-a întâmplat înainte de meciul cu Petrolul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
elgabri
elgabri  •  30 Martie 2024, 09:55

Strambu ce poate spune ;)))

alibec_becali
alibec_becali  •  30 Martie 2024, 09:32

pe cortacero unde ;l-a bagat?

1280
1280  •  30 Martie 2024, 02:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează