FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ionuț Negoiță a anunțat unicul obiectiv al sezonului: „Am luat o decizie foarte importantă” » S-a luat de suporteri: „Ori suntem bărbați, ori suntem găinari!”

Captură Pro TV
Captură Pro TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 11:04

Ionuț Negoiță a afișat un nou look la ultimul interviu, însă a rămas cu aceeași idee: vrea să scape neapărat de clubul Dinamo și spune că acum e în negocieri cu omul de afaceri Claudiu Florică, după ce Mircea Rednic a refuzat preluarea echipei. 

GSP.ro a anunțat încă de pe 20 iunie că omul de afaceri Claudiu Florică e în pole position pentru a prelua clubul. (Detalii AICI)

„Obiectivul meu pentru Dinamo în acest sezon, și nu numai în acest sezon, de ceva timp încoace, este să-l vând. Am luat această decizie și de obicei când iau o decizie atât de importantă, o gândesc foarte bine.

Știu că domnul Florică stă foarte bine din punct de vedere financiar, știu că are o academie, a luat franciza pentru o colaborare cu Atletico Madrid, deci nu este străin de fotbal. M-aș bucura să se găsească cineva care să vină și să aducă un suflu nou, cu o infuzie de capital, și să facă din Dinamo ceea ce trebuie. În ceea ce mă privește, pentru mine subiectul Dinamo este închis”, a spus Negoiță pentru Pro TV.

"Am pierdut bani, am pierdut timp, am pierdut oportunități. Dar nu asta e problemă, e o chestiune pe care mi-am asumat-o, cu bune și cu rele. Vreau să vină cineva, altcineva, să facă din Dinamo ceea ce trebuie. Sincer, și eu îmi doresc mai mult pentru Dinamo”

„Ce îmi pare rău e că suporterii au plecat după fentă, cum se spune în fotbal. Din păcate, foarte mulți își dau cu părerea, foarte mulți se dau importanți, dar când să își asume responsabilități se fac că plouă. Ceea ce nu e în regulă. Ori suntem bărbați, ori suntem găinari!” Ionuț Negoiță

are probleme cu legea, dar vrea clubul dinamo

Controversatul om de afaceri Claudiu Florică, trimis în judecată de către DNA în dosarul Microsoft pentru spălare de bani, are în acest moment cele mai mari șanse să preia Dinamo.

Deși are probleme serioase cu justiția, Florică ar vrea să cumpere Dinamo pentru fiul său, care este pasionat de fotbal. Florică negociază cu Negoiță preluarea a 51% din pachetul total de 93% din acțiunile pe care șeful de la RIN le are la Dinamo.

Citește și:

DINAMO // Claudiu Florică e în pole position să preia clubul » Detalii exclusive de la negocieri și când s-ar putea concretiza afacerea

DINAMO // Claudiu Florică, prima reacție după negocierile cu Ionuț Negoiță pentru a prelua clubul: „Voi fi patron singur”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  26 Iunie 2019, 15:07
Postat de ticbis pe 26 Iunie 2019, 14:07

Ti-am explicat mai jos; singurul care are bani lichizi pentru fotbal e Gigi Becali. Mai ieri era fotografiat de reporteri iesind dintr-o banca cu doi saci de bani cash. Asa ceva, n-o sa-l vezi niciodata pe Negoita ala al tau si nici pe Florica ala!:)

ce fericit esti tu ca are becali bani :))))))))) dar nu are echipa sa castige campionatul , nu aveti stadion , nu aveti brand ..sunteti praf !!!

ticbis
ticbis  •  26 Iunie 2019, 14:07
Postat de mariuss72 pe 26 Iunie 2019, 14:03

La asta ma refeream si eu, nu ma intereseaza proprietatile lui supra evaluate, ci banii pe care ar putea sa-i investeasca.

Ti-am explicat mai jos; singurul care are bani lichizi pentru fotbal e Gigi Becali. Mai ieri era fotografiat de reporteri iesind dintr-o banca cu doi saci de bani cash. Asa ceva, n-o sa-l vezi niciodata pe Negoita ala al tau si nici pe Florica ala!:)

mariuss72
mariuss72  •  26 Iunie 2019, 14:03
Postat de caminero pe 26 Iunie 2019, 14:00

Ba da, Negoiță probabil că "are" banii ăia, în sensul că proprietățile/activele deținute (un hotel aci, unul dincolo, o făbricuță nu știu unde, etc.) s-ar putea să valoreze 100 de milioane ... dar ceea ce Negoiță NU are (și NICI UNUL din așa zișii noștri milionare nu are) sînt BANI LICHIZI. Că doar nu se apucă Negoiță să vîndă șaptișpe cărămizi din RIN ca să asigure baremul de arbitraj, și alte trei camere de hotel ca să cumpere un jucător sau să dea salariile pe o lună ...

La asta ma refeream si eu, nu ma intereseaza proprietatile lui supra evaluate, ci banii pe care ar putea sa-i investeasca.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează