FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Claudiu Florică, prima reacție după negocierile cu Ionuț Negoiță pentru a prelua clubul: „Voi fi patron singur”

Claudiu Florică
Claudiu Florică

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 17:12

Claudiu Florică este tot mai aproape să cumpere clubul Dinamo, așa cum a informat GSP joi. Afaceristul a oferit acum prima reacție după negocierile cu Ionuț Negoiță.

Milionarul a anunțat că, dacă va cumpăra Dinamo, își dorește să fie singurul finanțator și că vrea să negocieze discret, în continuare, cu Ionuț Negoiță.

Claudiu Florică a mai spus că va oferi un răspuns final în luna iulie.

„Vreau să cumpăr clubul Dinamo de la domnul Ionuţ Negoiţă. Sunt dinamovist de când mă ştiu şi cred că pot să ajut echipa în acest moment. Despre negocieri nu vreau să vorbesc prea multe, pentru că prefer discreţia afacerii în sine. Pot să spun doar că voi fi patron singur, nu vreau să cumpăr alături de alţi afacerişti. E vorba despre o structură, o societate, care îmi aparţine. Nu voi cere un alt audit, pentru că există deja unul valabil.

Răspunsul final îl voi da în luna iulie, atunci voi putea spune dacă am cumpărat sau nu Dinamo. Acum e prea devreme să discutăm despre echipa administrativă sau despre staff-ul tehnic, nu ne putem da cu părerea despre ceva ce nu e al nostru. E posibil să păstrăm, e posibil să schimbăm, la momentul potrivit vom vedea”, a declarat Claudiu Florică, potrivit Fanatik.

VEZI ȘI:

BURSA TRANSFERURILOR » Toate mutările din Liga 1: Edi Iordănescu a adus un fost campion al României la Mediaș

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
vasy86le
vasy86le  •  23 Iunie 2019, 09:26

S-ar putea ca asta sa fie mai rau ca negoita..

1618597915124142
Alexandru Chis  •  22 Iunie 2019, 06:36

Devalizatorii Romaniei isi "intorc cadurile" catre cei care le-au inlesnit jafurile din visteria acestei tari!

dvd1
dvd1  •  22 Iunie 2019, 00:57

B-ul

Vezi toate comentariile (28)
Comentează