FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV VIDEO Dinamo a încercat să-l ia pe Ciprian Deac: „Eram în negocieri. I-au dat 20.000€”

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2021 10:16 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 10:56

Ionuț Negoiță, 47 de ani, fostul patron al clubului Dinamo, om de afaceri în imobiliare, industrie hotelieră și construcții, a participat la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Acesta a vorbit despre situația de la Dinamo, despre Pablo Cortacero, suporterii echipei, dar și Ionel Dănciulescu.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Ionuț Negoiță a fost difuzată prima dată pe 10 martie 2021

- Domnule Negoiță, credeți că sunt o țeapă spaniolii?
- Am crezut că spaniolii au un fond de investiții în spate. S-au tot străduit să atragă fonduri. Au avut ceva promisiuni să vină cu un capital serios. Pentru performanță e nevoie de jucători buni cu salarii mari, iar proiectul așa suna, cu salarii mici de 10.000 de euro, pentru cei autohtoni.

- Ei au dat salarii uriașe.
- Nea Ovidiu, noi eram în negocieri cu Deac pentru 12.000-14.000 de euro când CFR era în insolvență. Dar CFR i-a dat 20.000 de euro și l-am pierdut! Performanța se face cu bani mulți. Eu sper să găsească bani.

- Mai aveți încredere în Cortacero?
- În Don Pablo nu mai am încredere, am încredere în suporterii lui Dinamo. Unde sunt mulți, puterea crește. Au 14.000 de cotizanți. Partea bună e că văd și ei ce înseamnă să ții un club: și financiar, și cu dureri de cap. Acum nu mai au un patron pe care să-l înjure și căruia să-i reproșeze. Din exterior, de cele mai multe ori se vede diferit!

- Vorbeați de dinamoviști. Contra își cere toți banii!
- E dreptul lui să-și ia banii pe ce-a muncit. Dar aici e o discuție. Dacă el vrea să renunțe la ceva, e ideal. Unde n-ai muncit n-ai de ce să ai pretenții. Dar pe ce-ai muncit, dacă clubul tău de suflet e într-o perioadă grea... O parte din ce trebuie să iei, dacă am 30.000, las 10.000 de euro sau undeva la jumătate. Majoritatea nu cedează pentru că-și vor drepturile, toți banii. Nu sunt în măsură să comentez ce face Contra.

- Ați înțeles decizia de a-l da afară pe Dănciulescu?
- Eu nu mai eram la Dinamo când l-au dat afară. Cu el am avut o pauză, în rest a fost mereu acolo. Au fost și neînțelegeri, ca în orice relații. De principiu ne-am înțeles bine, drept dovadă că din 8 ani, vreo 7 a fost angajatul clubului.

- El e un băiat...
- Cu bun-simț și nu a venit niciodată "cu avioane". E printre puținii dinamoviști! Din păcate, sunt puțini oameni de calitate în fotbal. Sunt puține opțiuni pe care să te bazezi și să zici: "Da, domne, ăsta e om serios!".

Dănciulescu, dezvăluiri incredibile: „Au fost momente când clacam psihic! M-a durut că jucam bine, marcam și eram înjurat”

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ionel Ganea, detalii despre scandalul Mudura: „Vorbim de un mort care nu mai învie! Am vrut să-l pup și nu stătea”

Gigi Becali, derapaj xenofob în direct la adresa lui Raed Arafat! Instigă la încălcarea restricțiilor: „Să facă și ei ca mine!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
creeperno999
creeperno999  •  27 Martie 2021, 22:45

Pe messi nu l-am incercat?

dd_696
dd_696  •  27 Martie 2021, 19:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  27 Martie 2021, 13:25

Cand era salariatul lu' Neg, Dănciulescu abia învață sa vorbeasca, acum ca a fost băgat in seama pe la diverși parpalaci tv chiar poate lega câteva cuvinte dar nu-i folosește la nimic, tot tâmpenii spune

Vezi toate comentariile (8)
Comentează