FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

VIDEO+FOTO Ionuț Negoiță revine în Superligă, dar nu la Dinamo! Cine l-a convins să investească

Ionuț Negoiță (49 de ani) a revenit în fotbal românesc, dar ca sponsor al celor de la FC Voluntari
Ionuț Negoiță (49 de ani) a revenit în fotbal românesc, dar ca sponsor al celor de la FC Voluntari

Articol de , - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 18:11 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 19:59

Ionuț Negoiță (49 de ani) a revenit în fotbal românesc. Nu la Dinamo, ci ca sponsor al celor de la FC Voluntari prin proiectul „Hills Development”. Parteneriatul dintre FC Voluntari și proiectul fostului acționar al celor de la Dinamo va dura până la finalul acestui sezon.

Bogdan Bălănescu, directorul General al celor de la FC Voluntari, a oficializat noul parteneriat într-o conferință de presă. Acesta a explicat că va avea o durată de opt luni și va cuprinde și o parte de expertiză.

Toți ne vor în grupă la Euro 2024! Cine ne vede sub Albania + „Printre cele mai ușoare adversare!” și „România ne-a scăpat de Elveția”
NAȚIONALA
Toți ne vor în grupă la Euro 2024! Cine ne vede sub Albania + „Printre cele mai ușoare adversare!” și „România ne-a scăpat de Elveția”

VIDEO. Ionuț Negoiță revine în Superligă: sponsor la FC Voluntari

„Îl cunosc bine pe Ionuț Negoiță și știu că a rămas ancorat în fotbal, chiar și după plecare. N-a fost nici ușor, dar nici foarte greu de convins. La Dinamo știu cât de mult s-a luptat pentru a aduce parteneri lângă club. În cazul nostru, al celor de la Voluntari, vorbim de un contract de publicitate extrem de avantajos pentru club. Acest parteneriat implică o parte financiară, o parte de expertiză și pe viitor cred că va fi dezvoltat și la alt nivel”, a spus Bogdan Bălănescu. 

Ionuț Negoiță revine în Superligă, dar nu la Dinamo! Cine l-a convins să investească

Ionuț Negoiță: „Nu mă voi implica decizional”

În urmă cu o săptămână, Ionuț Negoiță anunțase parteneriatul cu formația ilfoveană.

„Este vorba de un parteneriat la FC Voluntari. M-a sunat domnul Bălănescu, care a fost și la Dinamo când eram acolo, și mi-a propus să vin ca sponsor la echipă. Nu mă voi implica decizional. Dacă voi merge la meciuri? La unul voi merge sigur, cel cu Dinamo.

Este vorba de brandul Hills care va fi implicat în acest parteneriat cu FC Voluntari. Asta e... Dacă Dinamo nu m-a căutat… Se pare că au resurse financiare. Eu sunt dinamovist. Și voi reveni în fotbal ca acționar sau patron doar la Dinamo”, a spus Negoiță pentru iamsport.ro.

Citește și alte știri:

Gică Hagi l-a așteptat pe Ianis Hagi după România - Elveția » Imaginile serii după România - Elveția

România, în urna a doua la tragerea la sorți pentru Euro 2024 » Cum arată grupa IMPOSIBILĂ și o variantă de grupă accesibilă + barajele care decid ultimele 3 calificate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  23 Noiembrie 2023, 11:34

cums a investesti la "tentativa" aia de echipa, si la Dinamo, situatia financiara e "vai mama ei"! Asta e leit Ion Tiriac, un zgarcit bantran, putred de bogat, care se da "mare dinamovist", dar n-ar da 1 leu sa ajute clubul!! Halal dinamovisti astia 2 .... mie scarba de ei!

creeperno534
creeperno534  •  22 Noiembrie 2023, 22:35

Echipa lui Pandele

atthur
atthur  •  22 Noiembrie 2023, 22:21

Îți dai seama: revine nevoita!!! Ha-ha-ha!!! Râde și ancora de pe tricourile alora...!!!...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează