FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA 1-0

GALERIE FOTO Gică Hagi l-a așteptat pe Ianis Hagi după România - Elveția » Imaginile serii după România - Elveția

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 14:37 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 14:49

Prezent pe Arena Națională pentru a urmări România - Elveția 1-0, Gică Hagi și-a așteptat după meci fiul, pe Ianis.

  • S-au calificat la Campionatul European din 2024: Germania, Belgia, Franța, Portugalia, Scoția, Spania, Turcia, Austria, Anglia, Ungaria, Slovacia, Albania, Danemarca, Olanda, România, Elveția, Serbia, Cehia, Slovenia, Italia și Croația. Ultimele 3 locuri vor fi stabilite prin barajele din Liga Națiunilor;
  • Tragerea la sorți a grupelor Euro va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, de la ora 19:00;
  • Turneul final din Germania se va desfășura între 14 iunie și 14 iulie.

După ce a dat golul victoriei în meciul cu Israel (2-1), care i-a calificat pe „tricolori” la EURO 2024, Ianis Hagi (24 de ani) a fost menajat în meciul cu Elveția și a intrat în ultimele 30 de minute.

Scenariu uluitor: o echipă cu zero victorii în preliminarii se poate califica la EURO 2024!
CALIFICĂRI
Scenariu uluitor: o echipă cu zero victorii în preliminarii se poate califica la EURO 2024!

FOTO. Gică Hagi l-a așteptat pe Ianis Hagi după România - Elveția

După meci, în parcarea subterană de la Arena Națională, Gică Hagi l-a așteptat pe fiul său. Cei doi au petrecut câteva clipe împreună, s-au îmbrățișat, iar Gică Hagi l-a felicitat pe Ianis pentru performanța sa.

FOTO: Captură OrangeSport
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+19 FOTO

Alături de Gică Hagi, pe Ianis l-a așteptat și iubita lui, Elena Tănase. Cei doi au mers împreună la petrecerea jucătorilor.

Ce a spus Gică Hagi după România - Elveția

„Mai bine de atât nu se putea, să terminăm neînvinși, cu o victorie acasă. Copiii au jucat foarte bine, o campanie reușită din toate punctele de vedere. Toată România avea nevoie de așa ceva. Fericire, bucurie, liniște! Asta simțim. 

Copiii s-au deschis, copiii arată mai mult curaj. Au potențial foarte mare. „Știu ce fac vara viitoare, merg acolo să îi susținem. E un grup foarte bun, așa cum a zis Edi. El l-a format, felicitările mele! 

Marea provocare acum vine, adversarii vor fi mai buni și trebuie să ridicăm nivelul. Eu am zis că tot ce s-a întâmplat în America, în 1994, a fost un exemplu, ca să vină altă generații mai bune ca noi. Trebuie să fim depășiți, pentru asta există exemplele. Asta trebuie să fie ambiția lor cea mai mare, să ne depășească pe noi”, a declarat Gică Hagi.

VIDEO Imagini impresionante cu „tricolorii” la întâlnirea cu familiile

Citește și: 

România - Elveția, lider absolut de audiență! A stabilit un nou record în 2024

România - Elveția, lider absolut de audiență! A stabilit un nou record în 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dorelus
dorelus  •  23 Noiembrie 2023, 11:04

Am totuși un gust amar, poate vad greșit lucrurile și atunci îmi cer scuze :goana televiziunilor pentru prim planuri cu Ianis, aseară după meci atâtea prim planuri au fost date cu,, balonul de aer,, ca effectif am fost dezgustat. În plus pruncul nu-i prost știa, s-a înfășurat cu un drapel (nu cred că-i vreo coincidenta) și s-a transformat în Batmanul fotbalului românesc, nu mai bine in Paunul fotbalului romanesc, că la umflatul în pene, chiar este,, balon de aur,,. Ma n'a mai lăsat drapelul la nimeni, n-a luat pe nimeni sub aripioara lui, a fost dezgustător, aveai impresia că a fost artizanul acestei calificări, când de fapt el este unul dintre cei mai slabi l-am văzut și aseară. Cultul personalități la acest nivel nu am mai văzut de pe vremea răposatului Nicolae Ceaușescu, fără gluma, și el după atâta linguseala națională se credea cel mai iubit dintre pământeni, a sfârșit rău, nu-ți doresc asta Ianis dară este trist să te uiți la tine... Poți fi liniștit nu ți-ai murit lăudători, și dacă, din greșeală, mai dai și un gol la euro,, Statuia (cea pe care tatăl tău pretinde că o merită) te așteaptă. Bravo Edi și bravo acestui grup de jucători, mulți modești și muncitori

Hola0011
Hola0011  •  23 Noiembrie 2023, 05:56

Echipa de manelisti.

Joe2022
Joe2022  •  23 Noiembrie 2023, 05:43
Postat de parachioara5 pe 22 Noiembrie 2023, 18:46

...ce mare performanta a facut Yannis ?...a dat un gol perfecft inutil ...a asteptat la pomana tot meciul si s a intamplat ...iar s a va depasasca pe voi ...nu e greu ...pe voi v a batut Elvetia cu 4-1 ...rasilor ...

*** Daca nici alde Popescu, Hagi, Petrescu, Raducioiu, Munteanu nu au fost fotbaliști.*** Văi de capul tău!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează